GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci’nin 19 Mayıs Mesajı

featured
İSO 500’de daha fazla firmayla yer almayı hedefliyoruz
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci’nin 19 Mayıs Mesajı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Başkanı Ahmet Fikret Kileci, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için bir kutlama mesajı yayımladı.

Türkiye’yi aydınlık bir geleceğe taşımak adına Atatürk’ün en büyük umudunun gençlerde olduğunu ve bunu birçok demecinde dile getirdiğini hatırlatan Kileci, “19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak Anadolu topraklarında direniş mücadelesini başlatan Mustafa Kemal Atatürk, az zamanda yaptığı büyük işlerle tüm Türkiye’nin, ama özellikle de gençlerimizin örnek alması gereken çok büyük bir figür. Ulu Önderimiz, en büyük eseri olan Cumhuriyet’i gençliğe emanet ederek bu ülkenin gelecek kuşaklarına duyduğu güveni açıkça ortaya koymuştur. Yüzüncü yaşını kutlamaya hazırlandığımız Cumhuriyetimiz için gençliğin önemi dün olduğu gibi bugün de canlılığını korumaktadır. Yaşadığımız bu olağanüstü dönemde, yarınlara daha büyük umutlarla bakmamızı sağlayacak olanlar yine bizim gençlerimizdir. Pandemi sürecinin yarattığı olumsuz atmosfere rağmen Atatürk’ün dediği gibi, ‘19 Mayıs güven, sevinç, hareket günüdür.’ Bu vesileyle tüm yurttaşlarımızın Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Kurtuluş Savaşı’mızın başlangıç tarihi olan 19 Mayıs’ın 102. yıl dönümünde Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ulusal bağımsızlığımız yolunda canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci’nin 19 Mayıs Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin