GAİB Online Eğitimlerinde Ağustos Takvimini Açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri bünyesinde sürdürülen online eğitimlerin Ağustos ayında da devam edeceğini ifade eden Koordinatör Başkan Ahmet Fikret Kileci, ihracatçımızın ihtiyacı olduğunu tespit ettiğimiz eğitimlerin verilmesini önemsediklerini ifade etti.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri, ilgililerine yönelik olarak gerçekleştirilen online eğitimlerin Ağustos ayı programını açıkladı. İhracatçıların ihtiyaç duydukları eğitimlerin aralıksız devam ettiğini ifade eden GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci Temmuz ayında gerçekleştirilen 6 eğitime toplamda 994 katılım olduğunu ve bunun kendilerini oldukça motive ettiğini sözlerine ekledi.

GAİB Eğitimlerine Katılım Yüksek

Ağustos ayı eğitimleri hakkında bilgi veren Kileci; “Online platformlar  aracılılığıyla ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimizde bu ayın konuları; “Dış Ticaret İstihbarat Kanalları, Ulusların Kültürleri ve İş Yapma Biçimleri, Müzakere ve Satış Kapatma Eğitimi, Amazon’da Satış Teknikleri – E-Ticaret, Kurumsal Temsil ve Protokol Yönetimi” olacak. Amazon, Etsy gibi e-ticaret/e-ihracat platformlarının kullanımıyla ilgili bilgilere yer veren bir konu başlığı aylık takvimlerimizde muhakkak yer alacak. Diğer yandan, kişisel gelişim içerikli bir konuyu da her ay işlemeyi planlıyoruz. Eğitimlere katılmak isteyenler, Birliklerimizin internet sitesi üzerinden müracaat edebilirler. Şimdiden verimli geçmesini diliyorum.” şeklinde konuştu. Söz konusu eğitimlerin ilki 6 Ağustos 2020 Perşembe günü başlıyor. İlgililer, Ağustos ayı online eğitim takvimi hakkında detaylı bilgiyi https://www.gaib.org.tr/tr/haberler/gaib-agustos-2020-online-egitim-programlari-hk-138.html linkinden alabilecek ve eğitime kayıt yaptırabilecekler. Online platform üzerinden gerçekleştirilecek eğitimin toplantı davet linki ise eğitim günü e-posta ile gönderilecek.

Gençlerimizi İhracat Sektörüne Kazandırmak İstiyoruz

Gerçekleştirdikleri online dış ticaret eğitimlerine de değinen Kileci; “Bildiğiniz gibi tamamı ücretsiz ve online olarak gerçekleştirilen sertifikalı eğitim seminerlerimizin yanında Birliklerimiz bünyesinde, uzmanlık düzeyinde uzun soluklu eğitimler de düzenlenmektedir. Tüm Bölge insanımızın yararlanabileceği 100 saatlik, sertifikalı ve ücretsiz Online Dış Ticaret Uzmanlığı Eğitimlerimiz ile Online E-Ticaret Uzmanlığı Eğitimlerimiz aralıksız devam etmektedir. Online Dış Ticaret Uzmanlığı programı çerçevesinde Haziran ayında mezun veren ilk grubumuz, geçtiğimiz ay üye firmalarımız ile buluşturuldu. Bu program dahilinde eğitim gören 2. grubumuz ise Temmuz ayında mezunlarını verdi ve 20 gencimizi daha sektöre kazandırmış olduk. Diğer yandan, mesai saatlerinde katılamayan ilgililer için aynı program çerçevesinde başlattığımız akşam grubumuz ise online eğitimine devam ediyor. Bu grubun bir yenisi ise 10 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak.” şeklinde konuştu. Ağustos ayında, verilen uzun soluklu eğitimlerin sayısının artacağını ileten Başkan Kileci; “Ağustos ayında başlatacağımız birden çok Online Dış Ticaret ve Online E-Ticaret Uzmanlık Eğitimi bulunuyor. Bu eğitimlere Dış Ticaret için 594, E-Ticaret için 660 olmak üzere toplamda 1.254 başvuru aldık. Bölgemizin bu tarz programlara yoğun talebi, söz konusu eğitimlere ne kadar ihtiyaç olduğunu göstermektedir.” ifadelerinde bulundu.

GAİB Online Eğitimlerinde Ağustos Takvimini Açıkladı

GAİB Online Eğitimlerinde Ağustos Takvimini Açıkladı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAİB Online Eğitimlerinde Ağustos Takvimini Açıkladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin