GAİB, SANKO’YA 4 ÖDÜL BİRDEN VERDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAİB, SANKO’YA 4 ÖDÜL BİRDEN VERDİSanko Holding’in en çok ihracat yapan 4 şirketi ödüle layık görüldü.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından, her ay başka bir şehirde açıklanan ihracat rakamları Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin katılımıyla, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri’nde (GAİB) düzenlenen toplantıyla kamuoyuna duyuruldu..

İhracat rakamlarının açıklanmasının ardından, Türkiye genelinde en çok ihracat yapan GAİB üyesi firmalara, plaket ve takdirname verilen ödül törenine geçildi.

Törende, Sanko Holding’in 4 şirketi de ödüle layık görüldü. Sanko Dış Ticaret A.Ş.’ye iki ödül verildi. Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Sami Konukoğlu, TİM’in ödülünü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’den aldı.

GAİB, SANKO’YA 4 ÖDÜL BİRDEN VERDİ

TİM ödüllerinin verilmesinin ardından, GAİB ödüllerinin dağıtılmasına geçildi. Zeybekçi, Şahin, Büyükekşi, GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz ve Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Sami Konukoğlu, Sanko Dış Ticaret’in ödülünü Sanko Dış Ticaret Müdürü Gökhan Anlaş’a, Sanko Tekstil’in ödülünü Yönetim Kurulu Danışmanı Gökhan Aydın’a, Süper Film Ambalaj Sanayi’nin ödülünü Süper Film Genel Müdürü Gültekin Savaşkan’a ve Çimko Çimento’nun ödülünü Çimko Çimento Genel Müdürü Hakan Özkök’e verdiler.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nun da katıldığı tören, ödül alanların toplu fotoğraf çektirmesi ile sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAİB, SANKO’YA 4 ÖDÜL BİRDEN VERDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin