GAİB’den Orman Yangınlarına 250 bin fidan desteği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAİB’den Orman Yangınlarına 250 bin fidan desteği

Güneydoğulu Tekstil İhracatçılarından 100 bin fidan bağışı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından gelecek nesillere yeşil bir Türkiye bırakmak amacıyla ormanlık alanları ağaçlandırma adına başlatılan yeşil seferberliğe Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri büyük destek veriyor. TİM tarafından başlatılan kampanyaya 100 bin fidan bağışladıklarını açıklayan Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Fikret Kileci son günlerde Türkiye genelinde yaşanan orman yangınlarını büyük bir üzüntü içerisinde izlediklerini ifade ederek “Hepimizin yüreği yanıyor, ülkemizin ciğerleri yanıyor. TİM tarafından başlatılan yeşil seferberliğe yüz bin fidan bağışıyla destek vermeye karar verdik. Ormansız bir yurt vatan değildir. Gelecek kuşaklara daha yeşil bir Türkiye bırakabilmek için fidanlarımızı toprakla buluşturuyor, geleceğe nefes olmak istiyoruz. Canlılara yuva, bizlere nefes olan ormanlarımızın yeniden yeşile dönmesi doğaya olan borcumuzu ödeyebilmek amacıyla TİM tarafından başlatılan kampanyaya Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği üyelerimiz adına 100 bin fidan bağışlıyoruz. Fidanlarımızın toprakla buluşması için elimizden gelenleri yapacağız. Yurdun farklı noktalarında çıkan yangınlarda yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı dilerken ülkemizin bu felaketlerden bir an önce kurtulmasını temenni ediyoruz” dedi.

Yeşil Türkiye İçin Halıcılardan 100 Bin Fidan Bağışı

 Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Kaplan yurt genelinde yanan ormanlık alanlarda yeniden fidan dikilmesi ve ülkenin yeşile bürünmesi için sürdürülen çalışmalara destek olmak için GAHİB üyeleri adına 100 bin fidan bağışı yapma kararı aldıklarını ifade etti. GAİB’den Orman Yangınlarına 250 bin fidan desteği

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından startı verilen yeşil seferberliğe önemli bir destekte Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği tarafından geldi. GAHİB Başkanı Ahmet Kaplan birlik üyeleri adına 100 bin fidan bağışı yapma kararı aldıklarını ifade ederek fidanların bir an önce toprakla buluşturulması için ellerinden gelenleri yapacaklarını da sözlerine ekledi. Başkan Kaplan yaptığı değerlendirmede “Son günlerde ülkemizin farklı illerinde çıkan yangınlar sonucu kaybettiğimiz ormanlık bölgelerinde toprakla buluşturulmak üzere 100 bin fidan bağışını üyelerimiz adına yapıyoruz. TİM tarafından başlatılan Yeşil Türkiye kampanyasını destekliyoruz. Hep birlikte gelecek nesillere miras bırakacağımız daha yeşil bir Türkiye’yi inşa etmek için çalışmak zorundayız. Türkiye’nin farklı bölgelerinde çıkan yangınlarda yaşamlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum. Yanan ormanlarımızla canlarımız yandı, ciğerlerimiz yandı. Bu tür felaketlerin son bulması için el birliğiyle tedbirlerimizi almak ve teknolojiye dayalı müdahale ekiplerini oluşturmak zorundayız. Bundan sonraki süreçte de ülkemizin sahip olduğu değerleri kenetlenerek korumak ve bize emanet edilen bu güzel vatanı yeni nesillerimize daha güçlü teslim etmek zorundayız” dedi.

TİM’in Yeşil Seferberliğine Güneydoğulu Hububatçılardan 50 Bin Fidan

Gelecek nesillere miras bırakılacak daha yeşil bir Türkiye’yi hep beraber inşa etmek, yangınlarda kaybedilen ormanlık bölgelerde fidanları toprakla buluşturmak amacıyla Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından başlatılan yeşil seferberliğe Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya 50 bin fidan bağışladıklarını açıkladı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından gelecek nesillere yeşil bir Türkiye bırakmak amacıyla ormanlık alanları ağaçlandırma adına başlatılan yeşil seferberliğe Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya 50 bin fidan bağışladıklarını açıkladı. Son birkaç gündür Türkiye’nin farklı illerinde başlayan orman yangınlarıyla Türkiye’nin ciğerlerinin yandığına da dikkat çeken Mahsum Altunkaya yanan orman alanlarının yeniden ağaçlandırılması yönündeki her türlü çalışmanın ve projenin içerisinde yer alacaklarının da altını çizdi. Başkan Altunkaya yaptığı değerlendirmede “Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından gelecek nesillere yeşil bir Türkiye bırakmak amacıyla ormanlık alanları ağaçlandırma adına başlatılan yeşil seferberliğe bizlerde birlik olarak destek olmaya karar verdik. Söz konusu kampanyaya 50 bin fidan bağışı yapıyoruz. Son günlerde yurdumuzun çeşitli illerinde başlayan orman yangınlarını ve buna bağlı yaşanan can kayıplarını yakından takip ediyoruz. Yaşamlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Orman yangınlarında canlarını kaybeden canlarımız yüreğimizi sızlatıyor. Doğal yaşamı bütün canlılarıyla birlikte korumak elbette bir insanlık görevi. Yeşil Türkiye’nin inşasında da diğer ihracatçılarımız gibi bizler de üzerimize düşenleri yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAİB’den Orman Yangınlarına 250 bin fidan desteği

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin