GAMEK ÖĞRENCİLERİ SİNEMA GÜNLERİNDE BULUŞTU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAMEK ÖĞRENCİLERİ SİNEMA GÜNLERİNDE BULUŞTUGaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK), kursiyerlerini Sinema Günleri’nde buluşturdu.

Nakıp Ali Sineması’nda düzenlenen Sinema Gününe, Cumhuriyet Gençlik ve Kültür Merkezi, Şehit Üstteğmen Hakan Öcan Gençlik ve Kültür Merkezi, Perilikaya, Bekirbey, Kurbanbaba, Hacıbaba ve Gazikent El Beceri Kursları’nda eğitim gören kadın kursiyerler katıldılar.

GAMEK’in öğrencilerin sosyal yaşamlarına katkı sunmak adına birçok faaliyet düzenlediklerini belirten GAMEK Genel Koordinatörü Ramazan Dündar, “Öğrenmenin yalnızca dersliklerde olmayacağına inanan yönetimimizle birlikte öğrencilerimizi hayatın her alanına hazırlamak için gezi, konferans, sergi, film gösterimi gibi pek çok alanda faaliyetler düzenliyoruz. Öğrencilerimizin sosyal yaşamlarına katkıda bulunmak için düzenlenen programlarda onların güncel yaşamı takip eden, çevrelerine duyarlı bireyler olmaları için çaba gösteriyoruz. Bu amaçla düzenlenen etkinliklerle öğrencilerin yaşama daha iyi adapte olmaları hedefleniyor” degerlendirmesini yaptı.

Gamek öğrencileri Nakıp Ali Sineması’nda düzenlenen etkinlikte ‘Romantik Komedi 2’ filmini izlediler.

GAMEK ÖĞRENCİLERİ SİNEMA GÜNLERİNDE BULUŞTU
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAMEK ÖĞRENCİLERİ SİNEMA GÜNLERİNDE BULUŞTU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin