GAMEP’TEN, UZER VE COŞKUN’A ZİYARET…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAMEP’TEN, UZER VE COŞKUN’A ZİYARET...Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP) Kurucu Başkanı Nazmi Özkoyuncu ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ve Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. M.Yavuz Coşkun’u ziyaret etti.

Gaziantep’te 60 farklı medya kuruluşundan 180 üyenin biraraya gelerek oluşturduğu Türkiye’nin en büyük medya platformlarından biri olan GAMEP, 17 Kasım’da gerçekleştirileceği “Marka Şehrin Markaları” ödül töreni öncesi çeşitli ziyaretler düzenlemeye başladı.
Ziyaretler çerçevesinde ilk olarak AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer’i makamında ziyaret eden GAMEP Kurucu Başkanı Nazmi Özkoyuncu ,Yönetim Kurulu Üyeleri Galip Ünlükara ve Savaş Oğuz, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

GAMEP olarak Gaziantep’te tarihi bir organizasyona imza atmak için çalışmalara başladıklarını belirten GAMEP Başkanı Özkoyuncu” 17 Kasım 2012 tarihinde Şehitkamil Kültür Merkezinde Gaziantep’in bir dünya kenti olarak tanınmasında emeği geçen firmalara yönelik “Marka Şehrin Markaları” ödül töreni düzenleyeceğiz.Burada amacımız üyelerimizle birlikte Gaziantep’in lokomotifi konumundaki markaları ödüllendirmek; diğer yandan da bu markalarımıza PR’ın markalaşma sürecindeki önemini düzenlenecek olan söyleşilerle aktarmak ” dedi..

GAMEP yönetim kurulu üyelerinin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ise Gaziantep medyasının bir araya gelerek oluşturduğu  platforma her zaman destek olmaya çalışacaklarını ifade etti.

Uzer konuşmasında ” Markalaşmanın ödüllendirileceği bir etkinlikte, Gaziantep medyası ve sanayicisinin ortak bir noktada buluşturularak kaynaştırılmasını önemli bir girişim olarak görüyorum. ” dedi.

“ORTAK ORGANİZASYONLARA İHTİYAÇ VAR”
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof.Dr.M.Yavuz Coşkun’u da makamında ziyaret eden GAMEP Yönetim Kurulu üyeleri burada da derneğin kısa vadede yapmayı planladığı projeler hakkında açıklamalarda bulundular.

Gamep Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Galip Ünlükara, Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan “Marka Şehrin Markaları” ödül töreni ile Gaziantep’te şu ana kadar yapılmayan bir etkinliği hayata geçirmeyi planladıklarını ifade etti.

Gaziantep’te medya ve sanayici arasında iletişim kopukluğu yaşandığını gözlemlediğini kaydeden Rektörü Coşkun ise Bu tarz organizasyonlarla, sanayici ve medyanın ortak bir noktada buluşarak önemli çalışmaları beraber yapabileceklerini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAMEP’TEN, UZER VE COŞKUN’A ZİYARET…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin