GAMEP, TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİNDE…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAMEP, TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİNDE…Gaziantepli medya çalışanlarının GAMEP çatısı altında toplanarak Türkiye’nin en büyük platformlarından birisini oluşturması Türkiye’nin dikkatini çekti.

Birçok ulusal gazete, Gaziantep’te  yaklaşık 200 medya çalışanının bir araya gelerek oluşturduğu bu yeni birlikteliğe sayfalarında geniş yer verirken, Zaman Gazetesi yazarı Günseli Ö.Ocakoğlu ise GAMEP’i köşe yazısına taşıdı.

“Güçlerini Şehirleri İçin Birleştirdiler” başlıklı köşe yazısında GAMEP’i değerlendiren Ocakoğlu, “İki yüz Medya çalışanın bir araya gelmesi azımsanacak bir rakam değil. Böylesine büyük bir grubun Gaziantep’te bir araya gelmesi ise hiç tesadüf değil çünkü şehir kendisi markalaşırken şirketlerini de zorluyor. Konu markalaşmaya gelince medyanın önemi ortaya çıkıyor çünkü bu ikilinin yan yana yürümesi şart” diyerek görüşlerini belirtmiş.

Köşe yazısında, GAMEP’in 17 Kasımda düzenlemeyi planladığı “ Marka Şehrin Markaları” ödül törenini ve Platformun Başkanı Nazmi Özkoyuncu ile yaptığı görüşmeyi anlatan Ocakoğlu, görüşlerini şu şekilde dile getirmiş.

“GAMEP sadece bir mesleki platform olmanın ötesinde gelenekselleştirmeyi düşündüğü organizasyonlarla da anılacak. İlk icraat da 17 Kasım’da “Marka Şehrin Medya Gücü” konseptiyle Gaziantep’ten çıkan markaları ödüllendirmek olarak tasarlanmış. Hazırlıklar son hızla sürüyorken, ödüllendirilecek markalar da seçiliyor. GAMEP’in oluşumu da, yaptığı çalışmalar da bir ilk. Bu nedenle de ayrıca bir sorumluluğu var. En büyük dileğim, zaten ulusal markaları ve dünyaya ihracatı olan Gaziantep’ten küresel markaların da çıkması. GAMEP’in de markalaşma yolunda yürüyen şirketlere yoldaş olması ve başarılarını kamuoyuna duyurması. 17 Kasım’da ben de Gaziantep’in enerjisini görmek üzere ödül töreninde olacağım.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAMEP, TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİNDE…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin