GAMEP’TEN ÇİRKİN SALDIRIYA KINAMA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAMEP'TEN ÇİRKİN SALDIRIYA KINAMAGaziantep Medya Platformu Derneği Başkanı Nazmi Özkoyuncu, TCDD’de gazetecilere karşı yapılan saldırıyı kınadıklarını açıkladı.

Gaziantep Medya Platformu Derneği tarafından (GAMEP)  yapılan yazılı açıklamada, amaçları sadece haber yapmak olan medya çalışanlarına karşı yapılan çirkin ve maksatlı saldırının kabul edilemeyeceği belirtildi.

Gaziantep’te görev yapan gazetecilerin kimsesiz olmadığını ifade eden Özkoyuncu,” “Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Lojistik Müdürlüğü’nde çıkan bir yangını haber yapmak için olay yerine giden basın mensubu arkadaşlarımız burada bazı güvenlik görevlilerinin saldırısına maruz kalmıştır. Yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor ve bu üzücü olayın yaşanmasına neden olan görevlilerden bir an önce hesap sorulmasını talep ediyoruz” dedi.

Olayın ve adli ve idari soruşturmasının bir zat takipçisi olacaklarını belirten Özkoyuncu, “Meslektaşlarımız yalnız değil. Onlardan özür dilenene ve zararlarının tanzim edilmesine kadar bu işin peşini bırakmayacağız. TCDD’nin soruşturma başlatması içinde  gerekli girişimlerimizi yapacağız” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAMEP’TEN ÇİRKİN SALDIRIYA KINAMA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin