GANSAD’DAN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GANSAD’DAN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARETGaziantep Sanatçılar Derneği (GANSAD) Başkanı Ahmet Onurlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gaziantep Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz’u makamında ziyaret etti.

Gaziantep Sanatçılar Derneği (GANSAD) Başkanı Ahmet Onurlu Gaziantep Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz’u ziyaretinde yaptığı konuşmada, Gaziantep Sanatçılar Derneği ve yönetim kurulu üyeleri olarak merkeze bağlı kalmadan güzel ilimizin her yerini önemseyerek çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Gaziantep’in tüm önde gelen yöneticilerinden büyük destekler görüyoruz. Bize bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Gaziantep Emniyet Müdürümüz Sayın Süleyman Oğuz’a da bu kapsamda teşekkür etmek için kendisini ziyaret etmek istedik” dedi.

Gaziantep Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz ise sanatçıların bir ülkenin önemli değerlerinden olduğunu vurgulayarak Gaziantep’te faaliyet gösteren Gaziantep Sanatçılar Derneği Başkanı Ahmet onurlu ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GANSAD’DAN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin