GAOSB İtfaiye Ekibi Minik Köpeği Yanmaktan Kurtardı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fabrika Yangınında Mahsur Kalan Minik Köpeğin İmdadına İtfaiye Erleri Koştu

Bir elyaf fabrikasında çıkan yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek kısa bir süre içerisinde söndüren GAOSB İtfaiye ekibi söndürme çalışmaları sırasında küçük bir köpek yavrusunu da kül olmaktan kurtardı. Kömür adını verdikleri yavruyu sahiplenen kahraman itfaiye erleri küçük köpeğin yangın yerine yakın bir alanda bugün annesini de bularak duygusal bir kavuşma anına şahitlik ettiler.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir elyaf fabrikasında çıkan yangına kısa bir süre içerisinde müdahale ederek söndüren GAOSB İtfaiye ekibi küçük köpeği de yanmaktan kurtardı. İtfaiye erlerinin çabası sonucu sıkıştığı yerden kurtarılan minik köpek yavrusuna ilk müdahale yine itfaiye erleri tarafından yapılarak yaklaşık on beş dakika oksijen verildi. Kül olmaktan kurtarılan minik köpek yavrusu bir itfaiye eri tarafından sahiplenilirken minik yavruya kömür adı verildi. Bugün ise yanan fabrikada incelemeler yapmak üzere tesislere giden itfaiye erleri minik yavrunun annesiyle kavuşmasını da sağladı. Hayvan severlerin büyük takdirini toplayan olay sonrası anne ve yavrusu Gaziantep Organize Sanayi İtfaiye ekibi tarafından koruma altına alındı.

GAOSB İtfaiye Ekibi Minik Köpeği Yanmaktan Kurtardı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAOSB İtfaiye Ekibi Minik Köpeği Yanmaktan Kurtardı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin