GAPGİAD Bürokratları İş Dünyası ile Sahada Buluşturdu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAPGİAD Bürokratları İş Dünyası ile Sahada BuluşturduSanayi ve ticarette hızla gelişen ve bölgesinde bir çekim merkezi konumunda olan Gaziantep hafta sonu Gaziantep Girişimci İş Adamları Derneği (GAPGİAD) ve Uluslar arası Yöneticiler Derneği (YÖNETDER) ortak organizasyonuyla Devletin en üst düzey bürokratlarını ağırlayarak, hem şehri tanıtma hem de sanayicinin sorun ve beklentilerini yerinde gösterme şansına sahip oldu.

Bölgesinde yaşanılan sorun ve beklentilere çözüm üretme konusunda önemli etkinlikler yapan GAPGİAD, Başkent bürokrasisinin önemli isimlerini, organize etmiş olduğu hafta sonu programıyla şehrimizde ağırlayarak gerek sanayici gerekse yerel bürokratlarla buluşturarak çözüm ve beklentiler konusunda önemli bir sinerji yarattı.

Gaziantep Girişimci İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Akın Çalışkan yapmış olduğu konuşmasında; “Bizler Üreten ve istihdam sağlayan işadamları olarak ticarette yaşamış olduğumuz sorunların en kısa zamanda ve kolay bir şekilde çözülmesini, sanayicilerin daha fazla üretmeleri için önlerinin açılmasını bekliyoruz. Bizim sorunlarımıza en hızlı çözüm olacak kişiler devletin başkentinde bulunan bürokratlarımızdır. Dernek olarak hafta sonu organizasyonumuzla sizleri üreticiyle buluşturarak beklentileri ilk ağızlardan duyurarak çözümün hızlanmasını istedik. Bölgesinde bir çekim merkezi olan Gaziantep sanayisiyle ülkemizin örnek şehirlerinden biri haline gelmiştir fakat ulaşımdan vergiye, istihdamdan markalaşmaya kadar devletimizin bizleri desteklemesi ve sanayicimizin daha fazla yatırım yaparak daha çok insanımıza iş vermesini sağlamak istiyoruz” dedi.

GAPGİAD Bürokratları İş Dünyası ile Sahada BuluşturduUluslar arası Yöneticiler Derneği Genel Sekreteri, TCDD Genel Müdür Yrd. İsmet Duman, Gezinin amacı olarak: “Kamu, Üniversite ve Özel sektör yöneticilerinin bir araya getirilerek, aralarında köprüler kurulması, Üniversite-Sanayi-Bürokrasi kaynaşması, ve oluşturulacak SİNERJİ ile Ülkemiz için yeni fikirler, yeni projeler geliştirilerek, ekonomiye ve istihdama katkı sağlanması, üreticinin, sanayicinin işlerinin kolaylaştırılması yer almaktadır. Bu kapsamda üreticilerin ayağına gidilerek yerlerinde ziyaret edilmekte, sorunları dinlenilmekte, bürokrasiden beklentileri öğrenilmekte ve tecrübeler paylaşılmaktadır diye açıkladı.

GAPGİAD Bürokratları İş Dünyası ile Sahada Buluşturdu

Organize sanayi bölgesi, Zirve üniversitesi, Yerel bürokratlar ve şehrimizin tarihi ve kültürel alanlarının gezildiği gezi sonrasında akşam yemeğinde Gaziantep’li iş adamalarıyla bir araya gelen bürokratlar sıcak ve samimi bir ortamda geçen programda beklentilere karşı oluşabilecek çözüm önerilerini paylaşarak doğru beklentiler oluşmasını sağladılar.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAPGİAD Bürokratları İş Dünyası ile Sahada Buluşturdu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin