GAPGİAD Eğitimlere Devam Ediyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAPGİAD Eğitimlere Devam EdiyorGaziantep Girişimci İş Adamları Derneği (GAPGİAD) Genç Komitesi tarafından organize edilen “Kişisel İmaj ve Görgü kuralları” eğitim semineri ile üyelerini bilinçlendirmeye devam ediyor.

Genç GAPGİAD Başkanı Ahmet Kavsara yapmış olduğu açıklamada; “Eğitim amaçla başlar, öğretme-öğrenme etkinlikleriyle devam eder ve değerlendirme ile son bulur. Sürecin bu mantığı bütün kültürler için aynıdır. Amaçların içeriği ve öğrenme için kullanılan öğretme yöntemleri kültürden kültüre göre değişebilir, fakat sürecin doğası değişmez.


Bilindiği gibi, insanın eğitimi doğduğu andan itibaren başlar ve ölünceye kadar devam eder. Okul öncesi ve okul sürecinde devam eden eğitim, mesleğe atıldıktan sonra da sürer gider. İşe başlamakla kişinin eğitimi tabii ki sona ermez, görevinin gerektirdiği, kendisinden hizmet beklenen konularda sürekli eğitim görmezse başarılı olması mümkün değildir.

Kurumların başarılı olabilmeleri öncelikle her çalışanı gerçekten başarılı olabileceği, bilgi, beceri ve yeteneklerini gösterebileceği doğru alanlarda çalıştırabilmek, önlerine mesleki bir vizyon koyarak kariyer gelişmelerine yardımcı olmaktır.

Başarılı kurum ve kişilere baktığımızda başarılarının arkasındaki en önemli gücün eğitim olduğu görülmektedir.

Genç ve Dinamik bir ekip ile çıktığımız bu yolda bilindiği üzere kendimize hedefler koymuştuk. Bu hedefleri, sizlerin katkıları ile adım adım gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

Ülkemizin Kişisel Gelişim konusunda en önemli uzmanlarından olan İsmail Karasu’nun vermiş olduğu seminer programına Gapgiad üyeleri yoğun bir katılım sağladı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAPGİAD Eğitimlere Devam Ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin