GAÜN İlahiyat Fakültesi’nden imza şöleni

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAÜN İlahiyat Fakültesi’nden imza şöleni

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “1000 kitap-1000 öğrenci-1000 imza” şöleni Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın’ın katılımıyla gerçekleşti. Gaziantep Haber
GAÜN İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “1000 kitap-1000 öğrenci-1000 imza” şöleni gerçekleşti. GAÜN İlahiyat Fakültesi önünde gerçekleşen etkinlikte konuşan Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın, kitap okumanın önemine değinerek, bilgiyi öğrenmenin kitap okumaktan geçtiğini söyledi.
Prof. Dr. Özaydın, “Kitap, öğrenci ve hoca olmadan üniversiteler olmaz. Değerlerimiz üzerine kitap yazalım gençlerimize onları okutalım. İnsanın başlangıcı beşerdir, beşerlikten insanlığa evirilmesi okumak ve eğitimle olur. Bu tür etkinlikleri önemsiyoruz dolayısıyla üniversitenin geneline gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.
‘Yaratan Rabbinin adıyla oku!’ hakikatiyle yola çıktıklarının belirten İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet Akbaş, bu tür etkinliklerle öğrencilerin okuma alışkanlıklarını daha da arttırmak istediklerini söyledi. Prof. Dr. Mehmet Akbaş, “Bu programla hocalarımızın yazdığı kitapları imzalayarak öğrencilerimize hediye ediyoruz. Okumayı ve kitabı sevin. Pandemiden dolayı yaklaşık iki senedir öğrencilerimizden ayrıyız. Yüz yüze eğitim kararıyla birlikte okullarına döndüler. Bu etkinlik vesilesiyle hocalarıyla bir araya geldiler. Bu tür etkinlikler öğrencilerimizin daha fazla okumalarına vesile olur” ifadelerini kullandı.
Azez İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Çınar ise gençlere ve öğrencilere kitap okumalarını tavsiye ederek, “Günümüzde dijital okumalar daha çok yaygınlaştıkça kitap okumaları geri planda kalıyor. Bu etkinliğin kitap okumaya da katkı sunmasını umuyoruz. Öğrencilerin hocalarının hangi konularda neler yazdığını, nasıl çalışmalar yaptıklarını görecekler. En önemlisi ise bu tür etkinliklerle öğrencilerimize kitap okumanın daha çok alışkanlığını edinmeye çalışacaklar. Bu bir başlangıçtır, yaygınlaştırarak daha da büyük kampanyalara dönüşmesini umuyoruz” şeklinde konuştu.
İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Fehmi Soğukoğlu ise, “Bu etkinlikle öğrenciyle kitabı buluşturmayı hedefledik. Biz, ‘Oku!’ emriyle başlayan bir kitabın ümmeti olarak okumayı teşvik noktasında İlahiyat Fakültesi olarak katkı sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Etkinliğin açılış konuşmalarından sonra İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri kitaplarını imzalayarak öğrencilere hediye etti.

Sağlık Haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAÜN İlahiyat Fakültesi’nden imza şöleni

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin