GAÜN ÖĞRENCİLERİ YAŞLILARA MORAL VERDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAÜN ÖĞRENCİLERİ YAŞLILARA MORAL VERDİGaziantep Üniversitesi (GAÜN) Toplumsal Duyarlılık Projeleri,“Huzurevi Destek Projesi” kapsamında, GAÜN Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı Programı öğrencileri tarafından Gaziantep Huzurevinde kalan yaşlılara moral günü düzenlendi.

Proje Danışmanları Öğr. Gör. Aynur Bahar ve Öğr. Gör. Güven Bahar koordinatörlüğünde “Geçmişten Geleceğe Gönül Bağı” sloganıyla gerçekleşen projede, öğrenciler huzurevi sakinleriyle hoşça vakit geçirdi.

Projenin hedefleri hakkında bilgi veren Proje Danışmanı Öğr. Gör. Aynur Bahar, “Bu projeyle; yaşlı ve öğrenci arasında duygusal bir bağ oluşturarak iletişimin kalıcı hale gelmesi, öğrencilerin yaşlılara yönelik bilinçli davranış|ar içinde bulunması, yaşlıların kendilerini değerli hissetmelerinin sağlanması, tansiyon ve kan şekeri ölçümleri gibi takiplerinin düzenli yapılması, okuma alışkanlığı ve boş zamanın kullanımı için oyun ve okuma alanlarının oluşturulması ve meşguliyet terapilerinin yapılması hedefliyoruz” diyerek, bu hedefler doğrultusunda çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Eğlence, ikram ve küçük hediyelerle yaşlı ve öğrenci arasındaki iletişim bağının güçlendiğini belirten Proje Danışmanı Öğr. Gör. Güven Bahar, yaşlıların öğrencilerle keyifli bir gün geçirdiğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAÜN ÖĞRENCİLERİ YAŞLILARA MORAL VERDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin