GAÜN TDP öğrencilerinden uzaklardaki kardeşlerine ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1-1Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Fen Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğrencileri “Köy Destek Projeleri” Toplumsal Duyarlılık Projesi (TDP) kapsamında Halfeti Saluca Mezrasında bulunan Saluca İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret etti.

TDP projeleri kapsamında farkındalık yaratmak ve sosyo ekonomik yapısı düşük olan Saluca İlköğretim Okulu’na destek olmak ve çocuklarla empati kurmak için yapılan ziyarette; Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü TDP Danışmanı Öğr. Gör. Murat Kılıç’ın öğrencileri tarafından toplanan ve hazırlanan kırtasiye malzemeleri, kıyafetler ve sürpriz hediyeler okulda bulunan 28 öğrenciye verildi.

Saluca İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından Gaziantep Üniversitesi öğrencileri çiçeklerle karşılandı. Sınıf öğretmeni Yusuf Yılmaz, Gaziantep Üniversitesi’ne teşekkürlerini belirterek; Üniversiteli ağabey ve ablarının kilometrelerce yolu kat ederek okulumuza gelmiş olmalarının çocuklar üzerinde çok büyük olumlu etkiler yarattığını ve gözlerinin mutluluktan parladığını belirtti.

Ziyaret Halfeti Yeşilozen İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Karakoç tarafından düzenlenen tekne turu ve öğle yemeği ile son buldu. Etkinlik sonunda Gaziantep Üniversitesi öğrencileri, Toplumsal Duyarlılığın sadece bir ders olarak kalmayacağını ve hayatlarının her zaman önemli bir noktası olacağını belirterek ayrıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAÜN TDP öğrencilerinden uzaklardaki kardeşlerine ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin