GAÜN Turizm Fakültesi’nde mezuniyet heyecanı 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAÜN Turizm Fakültesi’nde mezuniyet heyecanı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm Fakültesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim döneminde mezun olmaya hak kazanan öğrenciler, gerçekleştirilen tören ile mezuniyet belgelerini aldı.

Mezuniyet programının açılışında konuşan GAÜN Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Bay, mezun öğrencilere seslenerek şunları söyledi: İnsanların hayatlarına anlam katacak reçetelerimiz de olsun ama her şeyden önce kendinizi değerli kılacak reçetelerimiz de olsun. Geleceğin gastronomi uzmanları sizler Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden mezun oluyorsunuz, sizler tarihle gastronominin buluştuğu bu şehrin güzide üniversitesinden mezun oluyorsunuz. Dışarıdan bakıldığında yemek yaparak dersleri geçtiğinizi düşünende oldu, derslerde neler yaptığınızı soranlarda oldu. Uzayla ilgili bir alanda öğrenci olduğunuzu düşünen de artık gerçekleri öğretmek için sahaya yolcu ediyoruz. Sizler Türkiye tarihinde pandemi, deprem gibi etkinliklerden dolayı şansız dönemler yaşadınız. Sizlere daha iyi imkânlar sunmak isterdik. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Hayatınızda başarılar diliyorum.

GAÜN Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Atınç Olcay ise konuşmasında mezun öğrencilerin geleceğine yönelik tavsiyelerde bulunarak, “Dünya her geçen gün daha da değişiyor, teknolojinin gelişmesiyle birlikte iş dünyası, iletişim, eğitim ve insan ilişkileri farklı bir boyut kazandı. Artık global bir dünyada yaşıyoruz ve bu da beraberinde zorluklar getiriyor. Rekabet arttı ve iş dünyasında sadece yetenekli değil aynı zamanda çok yönlü olmakta gerekiyor. Bu nedenle bundan sonraki yaşamınızda kendinizi sürekli ve yeniliklere açık olmanız önem taşıyor” ifadelerini kullandı.

GAÜN Turizm Fakültesi'nde mezuniyet heyecanı 

Mezun öğrenciler adına konuşan Fakülte Birincisi Aysel Güneş önemli bir üniversiteden mezun olduğunu belirttiği konuşmasında şunları aktardı: “Bu fakültede hepimiz güzel dostluklar ve ilerde geriye dönüp baktığımızda içimizi ısıtacak çok değerli anılar biriktirdik. Üniversite hayatımız boyunca yaşamış olduğumuz iyi kötü tüm deneyimlerimiz bizi hayata hazırladı. İnanıyorum ki Gaziantep Üniversitesi Turizm Fakültesinin sağlamış olduğu nitelikli eğitim ve geleceğe güvenle adım atabilmemiz için bize kazandırdığı tüm mesleki donanımlarla birlikte, bu fakültenin mezunları olarak mesleğini en güzel şekilde yapacağız ve Atatürk ilke ve inkılapları ışığında ilerleyen başarılı gastronomlar olacağız.”

Konuşmalar sonra eğitim öğretim yılında öğrencilere katkı sağlayan, Varil Çorba Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Şahin, Gaziantep Metro Grossmarket İşletme Müdürü Serkan Dalgıç, Metro Eğitmen Şef Simge Çolakfakıoğlu, Bonna Porselen adına Bonna Porselen Bölge, Sorumlusu Yaşar Kıratlı Marin ve Pastanesi İşletme Sahibi Selçuk Karadal’ a GAÜN Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Bay tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Açılış konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere ve mezunlara belgeleri takdim edildi. Tören mezun öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla son buldu.

GAÜN Mavera Atatürk Kültür Sahnesi’nde gerçekleşen törene; Turizm Fakültesi akademisyenlerin yanı sıra Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürü M. Bülent Öztürk, Fakülte Danışma Kurulu Üyeleri, sektör temsilcileri, Gaziantep Kültür ve Gastronomi Kültürü duayenleri ve öğrenci yakınları katıldı.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAÜN Turizm Fakültesi’nde mezuniyet heyecanı 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin