GAÜN Hastanesi’nde Alaşehirli görevi Zengin’den devraldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey ve Uygulama Hastanesi’nde Başhekimlik devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey ve Uygulama Hastanesi Başhekimlik devir teslim töreni Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Balat’ın katılımıyla başhekimlik makamında yapıldı.

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Suat Zengin görevini Prof. Dr. Belgin Alaşehirli’ye teslim ederken GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Balat, “Gaziantep Üniversitesi güzide bir üniversitedir. Bu üniversitenin en önemli vitrini de hastanemizdir. Hastanemizde çok değerli hocalarımızla çok değerli hizmetler veriyoruz. Halka hizmet veren hastanemiz öğrencilerimizin eğitim de aldığı bir hastanedir. Bu görevi şimdiye kadar yürütmüş olan tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunmak isterim. Suat hocama özellikle teşekkür ediyorum.  Şimdi ise görevi Prof. Dr. Belgin Alaşehirli devralıyor. Her iki arkadaşımı da kutluyorum” dedi.

Başhekimlik makamında görevi teslim eden Prof. Dr. Suat Zengin, “Belgin hocama çok teşekkür ediyorum. Kendisi asistanlığımız döneminde abla olarak bildiğimiz bir hocamızdır. Bu makamı bir emanet gözüyle almıştım. Bu emaneti daha ileriye taşıyacağına inandığım bir hocama teslim etmekten de çok mutluluk duyuyorum. ” diyerek Belgin Alaşehirli’ye çiçek takdim etti.

Görevi teslim alan Prof. Dr. Belgin Alaşehirli eski Başhekim Suat Zengine teşekkür ederek, “Sevgili Suat hocamdan görevi teslim alıyorum. İnşallah hastanemizi daha da ileriye taşıyacağız. Suat hocamız görev süresi boyunca çok güzel çalışmalar yapmış, süreci çok güzel yönetmiş. Bundan sonrasında da kendisinin desteğini, yardımını alacağız. Hastanemiz çok daha iyi hizmet versin diye uğraşacağız. ” diye konuştu.

Prof. Dr. Ayşe Balat’ın GAÜN’e rektör yardımcısı atamasının ardından yeni atamalarda sevindirdi.

GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Balat yaptıkları ortak toplantıda aldıkları karar gereği Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetiminde değişikliğe giderek kendileriyle çalışabilecek kadrolara atama yaptılar.

Fotoğraf/ Elif Emiroğlu

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAÜN Hastanesi’nde Alaşehirli görevi Zengin’den devraldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin