GAÜN’de Online Fotoğraf Sergisi

featured
GAÜN’DE Online Fotoğraf Sergisi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAÜN’DE Online Fotoğraf Sergisi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim elemanları tarafından hazırlanan ‘Online Fotoğraf Sergisi’ açılışı gerçekleşti.

Serginin açılışında konuşan GAÜN Güzel Sanatsal Fakültesi Dekanı ve Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selma Köksal, katılımcılara teşekkür ederek fakülte ve bölüm tarafından gerçekleştirilecek sanatsal faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.

GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özcan Demir ise bu tür sanatsal faaliyetlerin bölümdeki iş birliği anlayışına olumlu katkıda bulunduğuna vurgu yaparak öğretim elemanlarına sergide gösterdikleri ilgi için teşekkür etti. GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ayhan Özer de iyi dileklerini sunarak, serginin Sinema ve Televizyoncuların dünyasından doğanın nasıl algılandığına ilişkin ipuçları verdiğini ve eserlerin estetik anlamda değerli çalışmalar olduğuna dikkat çekti.

Gaziantep Üniversitesi Sanat Bilim ve Kültür platformu (www.sanatbilimkultur.com.tr) üzerinden gerçekleştirilen online sergide Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim elemanları; Doç. Dr. Özcan Demir, Dr. Öğr. Üyesi Hacer Hasdemir, Dr. Öğr. Üyesi Gönül Cengiz, Öğr. Gör. Bayram Bozhüyük, Öğr. Gör. Ebru Ateş, Öğr. Gör. Erdinç Yılmaz, Öğr. Gör. Gamze Büdeyri ve Arş. Gör. A. Hümeyra Hüsmen eserleri yer aldı.

Toplam 33 eserin bulunduğu online fotoğraf sergisi 31 Mayıs – 30 Haziran 2021 tarihleri arasında http://www.sanatbilimkultur.com platformu üzerinden sanat severlere açık olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAÜN’de Online Fotoğraf Sergisi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin