GAZETECİLER “EVLİLİK ORMANINA” AĞAÇ DİKTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZETECİLER “EVLİLİK ORMANINA” AĞAÇ DİKTİ Şahinbey Kaymakamlığı, Gaziantep’te faaliyet gösteren basın mensupları için Burç Köyü’nde hatıra ormanı alanı oluşturdu. Kaymakam Uğur Turan’ın organize ettiği piknikte basın mensupları eş ve çocukları ile beraber kahvaltı yaptıktan sonra birlikte fidanlarını diktiler.

Gaziantep’te, gazeteciler Şahinbey Kaymakamlığı’nın düzenlediği etkinlikte fidan dikip, hatıra ormanı oluşturdu. Sabah saatlerinde eş ve çocukları ile birlikte Burç köyü yakınlarındaki “Evlilik Hatıra Ormanı”nın bulunduğu bölgeye giden ve gazeteciler için oluşturulan hatıra ormanı yanında, önce birlikte kahvaltı yaptılar ve ardından da Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan alanda fidan diktiler.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ile birlikte çok sayıda gazetecinin katıldığı piknik ve fidan dikimi son derece neşeli bir ortamda geçti.

Pikniğin ardından gazeteciler, fidanlarını toprakla buluşturup, isimlerinin yazılı olduğu levhaları tabelaya çaktı.

GAZETECİLER “EVLİLİK ORMANINA” AĞAÇ DİKTİ

YILLAR SONRA TORUNLARIMIZ BU AĞAÇLARIN ALTINDA PİKNİK YAPIP BİZE DUA EDECEKLER

GAZETECİLER “EVLİLİK ORMANINA” AĞAÇ DİKTİŞahinbey Kaymakamı Turan, gazeteciler için Orman İşletmeleri Şube Müdürlüğü’yle böyle bir çalışma başlattıklarını ifade ederek, ormanın genişletileceğini söyledi.

Turan,” Bugün burada gelecek nesiller için önemli bir olaya imza attık. Basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya geldik, kısa bir yorgunluk attık ve fidan diktik. Bizim diktiğimiz fidanların altına yıllar sonra torunlarımız gelecek ve buralarda piknik yapacak ve bizlere dua edecekler. Hatıra ormanındaki tabelaya herkes adının yazılı olduğu levhayı çaktı. Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bölgeyi bize hazırlayan Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerine de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu arada Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ise, Gaziantep’te ağaç dikiminin Türkiye ortalamasının altında olduğunu, hep birlikte yapılacak bu tür organizasyonlarla bu eksiğin kapatılabileceğini ifade etti.

GAZETECİLER “EVLİLİK ORMANINA” AĞAÇ DİKTİ

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZETECİLER “EVLİLİK ORMANINA” AĞAÇ DİKTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin