GAZETECİLER CEMİYETİ YENİ HİZMET BİNASINI AÇTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZETECİLER CEMİYETİ YENİ HİZMET BİNASINI AÇTIGaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) yeni hizmet binası ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’ın katılımıyla açıldı. Görkemli törenle açılan yeni hizmet binası teknolojik donanımıyla göz kamaştırdı.

Milenyum İş Merkezi’nde gerçekleşen GGC’nin yeni hizmet yeri açılışına, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici, CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, Saddet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bozgeyik, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ile çok sayıda iş adamı, STK temsilcisi ve basın mensupları katıldı.

GAZETECİLER CEMİYETİ YENİ HİZMET BİNASINI AÇTIGGC’nin basın mensuplarına 10 Ocak hediyesi olan yeni hizmet binası görenleri şaşırttı. Basın mensuplarının çalışma ve dinlenme noktasında her türlü ayrıntının düşünüldüğü yeni hizmet binası modern bir şekilde dizayn edildi. Özellikle en son model teknolojik bilgisayarlarla donatılan ve konferans salonuyla değer kazanan hizmet binası yenilikleriyle göz kamaştırıyor. Günün yorgunluğunu modern ve konforlu bir ortamda üzerlerinden atacak olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren basın mensupları, GGC Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ay ile ekibine teşekkür etti.

Hizmet binasının konferans salonunda konuşan Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, yeni yerin gazeteciler için hayırlı olmasını dileyerek, “Gazetecilerimiz gerçekten zor şartlarda çalışıyorlar. Onlara kolaylık tanımamız lazım. Onların çalışma ortamlarını belki bunlarda yetmeyecek gelecekte çalışma şartlarını çok iyi duruma getirmemiz lazım ki onlar bilgiyi doğru düzgün kaynağından elde edelim. Gerçekleri ve doğruları halkımıza yansıtmaları konusunda başarılı olsunlar ben tekrar bu yeni yerin hayırlı olmasını diliyorum. GGC Başkanı İbrahim Ay’a da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, cemiyetin yeni yerinin teknoloji ile donanımlı olmasının iyi olduğunu belirterek, “Bende Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin bu binasının hayırlı olmasını diliyorum. Gerçekten son model teknoloji ile donatılmış. Eğitim salonu ile tören salonun süper bir salon olmuş. Süper bir tesis olmuş. Hayırlı uğurlu olsun. Ben, Cemiyet Başkanımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ise, açılışa katılanlara teşekkür ederek yeni yerin gazeteciler için hayırlara vesile olmasını diledi.

Daha önce belirlenen programları nedeniyle açılış törenine gecikmeli olarak katılan AK Parti eski Bakanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GGC Başkanı İbrahim Ay ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundular. GGC’nin yeni hizmet yerinin Türkiye’de sayılı cemiyetlerden birisi olduğunu dile getiren Şahin, Başkan İbrahim Ay’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZETECİLER CEMİYETİ YENİ HİZMET BİNASINI AÇTI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin