Gazeteciler iftar yemeğinde bir araya geldi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ibrahim-ayGaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin her yıl Ramazan Ayı’nda geleneksel hale getirdiği iftar yemeği bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
İftar yemeğinde konuşan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, birlik ve beraberlik mesajı verirken üyeleri yapımı devam eden Toplu Konut Projesi hakkında da bilgilendirdi.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, Şirehan Otel’de düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde buluştular. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel, Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Cengiz Toraman, İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Emre Köksalan’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Gaziantep Gazetecilere Cemiyeti’nde başkanlık görevi süresince birçok projeye imza atıldığını ve bu projelerin en önemlisinin de toplu konut projesi olduğuna dikkat çekerek tüm gazetecilerle birlikte 24 Temmuz ‘Basında Sansürün Kaldırılışı’ gününde toplu konut alanlarının gezileceğini söyleyen Başkan Ay, “Göreve geldiğimiz günden bu yana kurumsal yapının güçlenmesi ve siz değerli meslektaşlarımızın yaşam standartlarının yükselmesi adına birçok projeyi hayat geçirdik. Görev sürecimiz boyunca en büyük projemiz olan toplu konut projesinin inşaatı başladı ve süreç devam ediyor. 24 Temmuz basında sansürün kaldırılış yıldönümünde siz değerli meslektaşlarımızla birlikte toplu konut alanlarına bir gezi düzenleyeceğiz. Şu anda peşinat ve taksitler konusunda net bir rakam belirlenmedi. Toplu konut hepimiz için zor ve önemli bir projeydi.  Bu konuda tüm eleştiri ve engellere rağmen siz değerli üyelerimizden aldığımız güç ile toplu konut projemizi hayata geçirdik” dedi.

‘ÖNEMLİ OLAN MESLEK MENFAATİ’

Gazeteciler iftar yemeğinde bir araya geldi

Meslek menfaati söz konusu olduğunda fikir ayrılıklarının ve eleştirilerin ortadan kaldırılarak basın camiasında birlik ve beraberlik sağlanması gerektiğine dikkat çeken Başkan Ay, “Gazetecilik gerçekten zor, meşakatli ve büyük fedakarlıklar isteyen bir meslektir. Hepimiz bu zorlukları yaşıyoruz. Yasal düzenleme ile çözüm bekleyen birçok sorunlarımız var. Bu sorunlar birlik ve beraberlik ile çözülecektir. Eleştiriler olacaktır, görüş ayrılıkları da olacaktır ama ne olursa olsun mesleğin ortak menfaatlerinde buluşmamız gerekiyor. Ne olursa olsun unutmayalım ki biz büyük bir camiayız. Bugün olduğu gibi yarın da bu birlik ve beraberlik korunduğu taktirde her türlü projenin altından alnımız ak bir şekilde kalkabiliriz” ifadelerine yer verdi.

‘YAPILAN HAKSIZLIKLARA SESSİZ KALMADIK’

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti olarak gazetecilere yapılan hiçbir haksızlığa sessiz kalınmadığını ve her üyenin cemiyetin asli temsilcisi olduğunu belirten Başkan Ay, “Ülkemiz son derece kritik bir süreçten geçiyor. Kentimizin de içinde bulunduğu coğrafyada gazetecilik yapmak oldukça zorlaştı. Bu zor şartlarda dahi meslektaşlarımızın uğradığı haksızlıklara her zaman net ve açık bir yanıt verdik. Çünkü her üyemiz cemiyetimizin asli temsilcisidir. Biz olaya bu açıdan bakıyoruz” açıklamalarında bulundu.

‘TERÖR ÇİRKİN YÜZÜNÜ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ’

Terörün içinde bulunduğumuz mübarek ayda da çirkin yüzünü göstererek onlarca vatandaşın hayatına  kıydığını belirten Başkan Ay, “Bu mübarek ayda terör çirkin yüzünü bir kez daha gösterdi. İstanbul Atatürk Hava Limanında onlarca sivil vatandaş hayatını kaybetti. Bu çirkin saldırıda hayatını kaybeden asker, polis ve masum sivil vatandaşlarımız için Allah’tan bir kez daha rahmet diliyorum. Gaziantep basını olarak terör olaylarında yayınlarımızla hep ortak tepki verdik. Bu nedenle tüm basın kuruluşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Kadir gecemizde kentimiz için, ülkemiz için, birlik ve beraberlik için dua edelim. Tüm Müslüman aleminin mübarek Kadir gecesini kutlar nice mutlu bayramlar dilerim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gazeteciler iftar yemeğinde bir araya geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin