Gazi kentte şehitler unutulmadı

featured
Gazi kentte şehitler unutulmadı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te Ramazan Bayramı öncesinde şehitlikleri ziyaret eden kent protokolü, gazi ve şehit yakınları, okunan Kur’an-ı Kerim ve edilen duaların ardından şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktı.

Gaziantep Valisi Davut Gül önderliğindeki kent protokolü, gazi ve şehit yakınları ile Asri Mezarlık’ta bulunan şehitlikte bir araya geldi. Okunan Kur’an-ı Kerim ve edilen duaların ardından şehit mezarlarına karanfil bırakıldı. Tüm şehitlerin mezarlarını tek tek dolaşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğu, dualar ederek şehit ailelerini teskin etti. Başkan Tahmazoğlu daha sonra Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Gaziantep Şubesi Başkanı Gazi Mehmet Yeter’i ziyaret ederek, Ramazan Bayramı öncesi şehit yakınlarını ve gazileri yalnız bırakmadı. Tahmazoğlu, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanında olduklarını belirterek, “Arife gününde şehit ailelerimizin ve bu vatan, bu devlet, bu bayrak için dinimiz için canlarını feda eden şehitlerimizin mezarlarını ziyaret ettik. Allah bizleri onların şefaatlerine nail eylesin. Onlar olmasaydı bugün bizler böyle rahat bir şekilde bayram kutlayamazdık. Şehit Ailelerimizin arife gününde acılarını paylaşıyoruz. Gönül kapımız onlara her zaman açık” diye konuştu.

Gazi kentte şehitler unutulmadı
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gazi kentte şehitler unutulmadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin