GAZİ ŞEHRE YAKIŞMADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada terör eylemleri nedeniyle 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunun iptal edildiği açıklandı.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının terör nedeniyle iptal edildiği açıklaması geldi. Yapılan açıklamada “20.08.2012 tarihinde İlimiz Şehitkamil İlçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısında bulunan otobüs durağında bomba yüklü bir aracın patlatılması sonucu 9 vatandaşımızın hayatını kaybetmesinden dolayı; Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 30 Ağustos 2012 Perşembe günü Valiliğimiz tarafından gerçekleştirilecek olan Zafer Bayramı Resepsiyonu iptal edilmiştir” denildi.

GAZİ ŞEHRE YAKIŞMADI30 Ağustos sembolik olarak ülke topraklarının geri alındığı günü temsil eden ve Türk Ordusunun önemli zaferlerinden bir tanesi olmuşken, terör saldırıları gerekçe gösterilerek Zafer Bayramı resepsiyonunun iptal edilmesi, hem de Gazi Şehirde bunun yapılması kafaları karıştırdı. Oysaki 23 Ağustos 12 Eylül tarihleri arasında yapılan Sakarya Savaşıyla Yunan Orduları gerilemek zorunda kalmış ve bu zafer Türk Ordusunun uzun zaman sonra elde ettiği önemli bir başarı olmuştu.  Gazi Mustafa Kemal’in Başkumandanlığını yaptığı Türk Ordusu kendini adeta yenileyerek ve silkelenerek 26 Ağustos 1922’de düşmana saldırmış ve birkaç saat içinde düşman mevzileri ele geçirilerek 30 Ağustosta düşman çembere alınmıştı. Bundan tam 90 yıl önce büyük zaferlere imza atmış Türkiye Cumhuriyetine ne oldu? Türkiye ve Türk Ordusu bugün terör nedeniyle Gazi Şehrinde hemde Fransızları yerle bir eden şehirde resepsiyon iptal eder oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİ ŞEHRE YAKIŞMADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin