GAZİANTEP’İN GÜVENLİĞİ AYDIN’A EMANET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP’İN GÜVENLİĞİ AYDIN’A EMANETBakanlar Kurulu kararnamesi ile Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ömer Aydın 18 Eylül günü görevine başladı. Süleyman Oğuz’un merkeze çekilmesinden sonra Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne atana Ömer Aydın yazılı açıklamasında daha güvenli ve daha güzel bir Gaziantep için çalışacağını belirtti.

Aydın yaptığı yazı açıklamada “ Bölgenin cazibe merkezi konumunda bulunan Gaziantep’in tarihi ve kültürel birikimi, dinamik ekonomik yapısı ve çalışkan insanlarıyla ülkemizin önemli kentlerinden birisidir. Böylesi önemli bir kente hizmet ederken, üzerimizdeki sorumluluğun farkında olarak, şehrin huzur ve güvenlik seviyesinin artırılması konusunda siz değerli halkımızla birlikte hareket etmek gerektiği inancındayım.

HUKUKUN TEMEL ÜSTÜNLÜĞÜ

Yasalarla tanımlanmış görevleri yerine getirirken temel amaçlarımızın hukukun üstünlüğü, toplumsal yapının güçlendirilmesi, çağın gereğine uyum sağlama, etkin sivil toplum ve katılım ilkelerine bağlı olarak toplumun bütün kesimlerini kucaklayan şefaf yönetim anlayışıyla hareket etmek ve devlet hizmetlerinin yürütülmesinde vatandaşlarımızın huzur, refah ve mutluluğunu sağlamaya odaklanmış bir şekilde uyum ve koordine içinde çalışmaktır. Hep birlikte daha güzel bir Gaziantep için çalışmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürü görevinde iken 06.09.2012 tarih ve 2012/615sayılı Bakanlar Kurulu kararnamesiyle Gaziantep İl Emniyet Müdürü olarak atanan Ömer Aydın;
İl Emniyet Müdürümüz Ömer Aydın, 30 Eylül 1961 yılında Bursa’da doğdu. 1980 yılında Polis Koleji’nden, 1984 yılında Polis Akademisi’nden mezun oldu.
1984–1991 yılları arasında Ankara Polis Kolejinde, 1991–1992 yıllarında Ankara Emniyet Müdürlüğünde, 1992–1995 yıllarında Ağrı Emniyet Müdürlüğünde, 1995–1997 yılları arasında İzmir Konak Merkez İlçe Emniyet Müdürü, 1997–2003 yılında İzmir Buca Merkez İlçe Emniyet Müdürlüğü, 2003–2007 yılları arasında KOM Dairesi Başkan Yardımcılığı, 2007–2010 yılları arasında Tokat İl Emniyet Müdürlüğü, 2010–2012 yılları arasında Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Emniyet Müdürü Ömer Aydın yurt dışında da 1987–1989 yıllarında Milano Misyon koruma görevi yaptı.
İl Emniyet Müdürümüz Ömer Aydın çok sayıda kurs ve seminere katılmış, başarılı çalışmalarından dolayı Takdirname ve Taltif ile ödüllendirilmiştir.
İl Emniyet Müdürümüz Ömer Aydın evli ve 3 çocuk babasıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP’İN GÜVENLİĞİ AYDIN’A EMANET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin