Gaziantep AB Bilgi Merkezinden Erasmus+ Etkinliği

featured
Gaziantep AB Bilgi Merkezinden Erasmus+ Etkinliği
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep AB Bilgi Merkezinden Erasmus+ Etkinliği

1996 yılından bu yana Gaziantep Ticaret Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Gaziantep Avrupa Birliği Bilgi Merkezi (Gaziantep ABBM), Erasmus+ kapsamında düzenlediği etkinlik ile Türk ve yabancı öğrencileri bir araya getirdi.

Gaziantep AB Bilgi Merkezi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi iş birliğinde gerçekleştirilen etkinlik ile Avrupa Birliğinin en fazla ilgi çeken programlarından biri olan Erasmus+ kapsamında 19 farklı ülkeden Gaziantep’e gelen öğrenciler Türk öğrencilerle buluşturuldu.

Etkinlikte Gaziantep ABBM Koordinatörü Sezin Darvish, Gaziantep ABBM tarafından gerçekleştirilen etkinlikler ve AB Bilgi Merkezleri Projesi hakkında katılımcılara bilgi verirken Gaziantep Ticaret Odasının yürüttüğü dış kaynaklı çalışmalar ve Avrupa Birliği destekli projeler hakkında da GTO Dış İlişkiler ve Proje Geliştirme Müdürlüğü Uzmanı Altay Doğan Oğuz sunum yaptı.

Gaziantep Ticaret Odasındaki etkinliğin ardından ise Avrupa Birliği destekleri ile kurulan Gaziantep Endüstriyel Tasarım ve Hibrit Modelleme Merkezi (GETHAM) ziyaret edildi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep AB Bilgi Merkezinden Erasmus+ Etkinliği

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin