Gaziantep AK Parti İl  yönetiminde kimler olacak?

featured
Gaziantep AKP İl  yönetiminde kimler olacak?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep AK Parti İl  yönetiminde kimler olacak?

Gaziantep AK Parti İl Başkanı Murat Çetin yeni yönetimin partiye gönül vermiş, hizmet etmiş emektarlardan oluşacağını söyledi.

Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevine atanan Murat Çetin yeni il yönetimini oluşturmak için çalışmalara başladı.

İl yönetiminde kimlerin yer alacağı merak konusu olurken Çetin gazetemize yaptığı açıklamada il yönetimini oluşturmak için çok hassas çalıştıklarını söyledi.

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin’in yeni yönetimi kimlerden belirleyeceği merak edilirken kısa bir süre içerisinde yönetimin netleşmesi bekleniyor. Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin yaptığı açıklamada bu davaya baştan itibaren gönül vermiş, hizmet etmiş ve ismi herhangi bir şaibeye karışmamış kişilerden bir yönetim kadrosu oluşturmak için hassas bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Çetin; “ Bu davaya zaman ayırmış, gönül vermiş, başından beri bu davanın içerisinde olmuş, liyakat konusunda üst seviyede olan bir yönetim kurmayı hedefliyoruz. Murat Çetin geldi Eyüp Özkeçeci’nin dönemine ait tüm listeyi değiştirecek şeklinde bir algı oluşmasını istemem. Tabi ki de özellikle son iki seçimde gece gündüz çalışmış, burada yatacak kadar hizmet etmiş, her yere koşturmuş çok değerli altı-yedi arkadaşlarımız var, onları yönetime alacağız. Hatta bu isimleri kime sorduysam olumlu dönüş aldım, herkes mutlaka yönetimde olmaları gerektiğini söyledi.Bu tür insanların ödüllendirilmesi ve devamlılığının sağlanması esas olduğunu düşünüyorum. Ayrıca siyasete yeni kazandıracağımız genç, dinamik bazı hanımefendiler ve beyefendiler olmalı. Abilerinden bir şeyler öğrenerek yetişmeli, bugün belki yedekte başlayıp yarın asil olarak devam edebilecek genç arkadaşlarımızda olacak” dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep AK Parti İl  yönetiminde kimler olacak?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin