Gaziantep Alg Spor, Ataşehir’i darmadağın etti

featured
ALGSPOR İiç Transferde 14 İmza Attırdı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Ataşehir, ALG’den 5 Kardeşi Yedi…

TFF Kadınlar 1.Ligin Gaziantep temsilcisi, Gaziantep ALG Spor Kulübü Takımı Ligin 6. Haftasında 9 Aralık pazar günü İstanbul Ataşehir Kadın Futbol Takımını kendi evinde 5 – 2 mağlup etti.

Gaziantep Alg Spor, geçen yılın şampiyonu ve ligin birincisi olan İstanbul Ataşehir kadın futbol takımına nefes aldırmadı. Gaziantep Alg Sporun formda olduğu karşılaşmayı 1000’den fazla futbol sever izledi.

İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Gaziantep temsilcisi 90 dakika boyunca üstünlüğünü korudu. 2. yarı müthiş bir performans sergileyen ALG 10 dakikada 3 gol birden atarak 4 – 0 öne geçti. Konuk takım kendisini toparlamaya çalışıp 2 gol atsa da, 5. golden kaçamadı. Alg’nin gollerini Dk. 26’da Zehra, Dk. 47’de Sevgi, Dk. 52’de Mislina, Dk. 61’de Seval ve Dk. 87’de ve yine Mislina attı. İstanbul Ataşehir’in gollerini ise, Dk. 60’da Mariem Hovit ve Dk. 65 Rahma G.Hars attı.

Gaziantep Alg Spor, Ataşehir’i darmadağın etti

Maçtan sonra açıklama yapan kulüp başkanı Ali GÖZCÜ;

“Bu maç bizim için çok önem taşıyordu. Zor geçeceğini biliyorduk ve çok çalıştık. Takımımız kendi içinde bir oldu birlik oldu ve sonucunda da böylesine güzel ve farklı bir galibiyet aldık. Bütün takımı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Kızlarımız bizi şampiyonluğa götürecek biliyoruz. Ayrıca soğuk ve yağmura aldırmadan takımımızı yalnız bırakmayan Pilot Tayfa taraftar grubumuza ve taraftarlarımıza teşekkür ederim.” Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Alg Spor, Ataşehir’i darmadağın etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin