Gaziantep ASKF, TFF’den deprem engelinin kaldırılmasını bekliyor

featured
Gaziantep ASKF, TFF'den deprem engelinin kaldırılmasını bekliyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep ASKF, TFF’den deprem engelinin kaldırılmasını bekliyor

“Gaziantep ASKF olarak halen karar veremeyen TFF’yi beklemekteyiz” açıklamasıyla deprem nedeniyle liglere verilen aranın kaldırılmasını ve müsabakaların başlatılmasını istedi.

Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)  yönetimi, TFF’ye gerek sözlü gerekse yazılı olarak BAL Ligine Süper Amatör Ligden 4 takımın daha alınarak toplamda 6 takımın Gaziantep’i temsil etmesi talebinde bulunduklarına dikkat çekerek, TFF’nin alacağı kararı beklediklerini açıkladı.

Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yaptığı açıklamada:

“Ülkemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası TFF’nin 09.02.2023 tarihli kararı ile tüm amatör müsabakaların Şubat ayı sonuna kadar ertelendiği açıklanmıştı. 24.02.2023 tarihinde OHAL ilan edilen (Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, .Malatya, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis ve Osmaniye) illerimizde ve Bölgesel Amatör Lig 2. Grup ve 7. Grup müsabakaları haricindeki tüm illerde Bölgesel Amatör Lig, Yerel Amatör Lig ve Alt Yaş kategorileri müsabakaları 4-5 Mart 2023 tarihinden itibaren oynatılacağı açıklanmıştı. Nitekim 2. Ve 7. Grupta yerel müsabakalar oynatılmamış, play-off müsabakaları düzenlenmişti.

“GÖREV VE SORUMLULUKLARIMIZIN BİLİNCİNDEYİZ”

Liglere deprem nedeniyle ara verilmesinden sonra Gaziantep ASKF olarak bizler de TFF’nin alacağı kararı beklemek zorundayız. TFF’ye gerek sözlü gerekse yazılı olarak BAL Ligine Süper Amatör Ligden 4 takımın daha alınarak toplamda 6 takımın Gazi şehrimizi temsil etmesi talebinde bulunduk. Bunlara istinaden Gaziantep ASKF olarak görev ve sorumluluklarımızın bilincinde olup tüm liglerin akıbeti hususunda da mecburen TFF’nin alacağı kararı beklemekteyiz. Çünkü liglerin hangi usülde oynatılıp veya oynatılmaması konusunda karar verici mercii TFF’dir. Bizler TFF’nin verebileceği kararlara istinaden gerekli hazırlıklarımızı tamamladık. Resmî açıklamanın ardından söz konusu hususlarda ivedilikle icraata geçeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Gaziantepliler,  Amatör’de oynayan bir çok futbolcunun yaşadığı sorunları da göz ardı etmeden bir an önce TFF’nin karar almasını bekliyor. Amatör spor kulüplerinde oynayan yüzlerce sporcunun gözü kulağı TFF’den gelecek olan açıklamada! 

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep ASKF, TFF’den deprem engelinin kaldırılmasını bekliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin