GAZİANTEP BAHÇEŞEHİR KOLEJİNE ÖDÜL YAĞDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP BAHÇEŞEHİR KOLEJİNE ÖDÜL YAĞDIGaziantep Bahçeşehir Koleji gerek akademik çalışmalarla gerek sanatsal ve kültürel çalışmalarla öğrencilerini en iyi şekilde yetiştirmeye devam ediyor.

Görsel Sanatlar dersi öğretmenleri Uğur Eyimutaf ve Turhan Arca’nın yönlendirmeleri ile farklı konularda, ulusal ve uluslararası birçok yarışma için resim yapan öğrencilere ödül yağdı.

Ponart –Lukas-Cansas-Prima boya ve kağıt markalarının sponsorluğunda   Türkiye Genelinde  6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen “Dünya Barışı “ konulu resim yarışmasında  altı öğrenci madalya ve mp3 çalar kazandı.

Mizyal Sanat Evi’nin sponsorluğunda düzenlenen uluslararası serbest konulu resim yarışmasında iki gümüş, iki bronz madalya kazanan öğrencilerini yanı sıra , on eser de sergilenmeye değer  bulundu.

Türkiye genelinde her yıl düzenlenen “Çocuk ve Çevre “ konulu resim yarışmasında bir öğrenci bilgisayar, altı öğrenci madalya aldı.

Bahçeşehir Kolejlerinin Türkiye  genelinde düzenlediği “Hayalimdeki Ressam” konulu resim yarışmasında bir öğrenci Türkiye birincisi olarak altın madalya, bir öğrenci de ikinci olarak gümüş madalya almaya hak kazandı.

Ödüllerin sahiplerini bulduğu törende Okul Müdürü Selda Şener, öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederken yaşanılan gurur tablosu görülmeye değerdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP BAHÇEŞEHİR KOLEJİNE ÖDÜL YAĞDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin