GAZİANTEP BAYANLAR DERBİSİ 1-1 SONUÇLANDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP BAYANLAR DERBİSİ 1-1 SONUÇLANDIBayanlar ikinci liginde Gaziantep’i temsil eden Gazikent bayan futbol takımı ile Fıstıkspor bayan futbol takımı Şehitkamil Belediyesi Gazikent Spor Akademisi Tesislerinde karşı karşıya geldiler.

Bayanlar 2. Ligi Güneydoğu Anadolu gurubunda mücadele eden iki takımımız Gaziantep Fıstıkspor ile Gazikentspor  1-1 berabere kalarak puanları paylaştılar. Şehitkamil Belediye Stadında yapılan müsabakaya iki takım da temkinli başladı. Fıstıkspor maçın belirli dönemlerinde oyunu Gazikentspor sahasına yıkmasına rağmen Gazikentspor  Gamze ile  ilk golü bulan taraf oldu.  Gazikentsporun 1-0 öne geçmesinden sonra Fıstıkspor rakip alanda baskısını daha da arttırmaya başladı ve ilk yarının bitimine az bir süre kala Songül ile beraberliği yakaladı. Maçın ikinci yarısında ise karşılıklı ataklar sonuç vermeyince Gaziantep Bayanlar derbisi  1-1 beraberlikle sonuçlandı. Bu sonuçlardan sonra Fıstıkspor grubunda liderliğini sürdürürken Gazikentspor grubunda ikinciliği korudu.

GAZİANTEP BAYANLAR DERBİSİ 1-1 SONUÇLANDI

Gaziantep’in iki bayan takımı arasındaki müsabakayı   Milli Takım Seçme sorumlusu Mustafa GÜLEN’in izlemesi ise futbolcular arasında ayrı bir motivasyona neden oldu.  Karşılaşmayı ayrıca Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Abdulkadir Gözegir, Fıstıkspor Başkanı Hakan Çoğul ile çok sayıda yönetici ve seyirci izledi.

OGBMAYAVP
1.GAZİANTEP FISTIK SPOR65103923716
2.GAZİKENTSPOR74123392413
3.DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR740328121612
4.ELAZIĞ HEDEF SPOR6204921-126
5.KIZILTEPE BELEDİYESİ SPOR8107166-650

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP BAYANLAR DERBİSİ 1-1 SONUÇLANDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin