Gaziantep CHP İl Başkanı Sucu, “Yaşasın Cumhuriyet!”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep CHP İl Başkanı Hayri Sucu’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı:

“Egemenliğin, kayıtsız ve şartsız millete ait olduğu ve büyük Atatürk’ün “Benim en büyük eserim” dediği Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 97. yılını kutluyor ve kutlamaya devam edeceğiz.

Saltanatın ve insanı insana kul olarak gören anlayışın yıkıldığı bu bağımsızlık gününün yıldönümünde, Cumhuriyet kazanımlarını ilelebet korumaya çalışmanın birinci vazifemiz olduğunu biliyor ve bu inançla Cumhuriyetimizin devrimci ve aydınlanmacı ruhunu geleceğe taşımak için canla başla mücadele ediyoruz.

Ancak bugün gelinen noktada geçmişe özlem duyarak Cumhuriyet’in tüm kazanımlarını tahrip edenler, egemenliği bir tek kişide toplayarak ülkenin kaderini bir kişinin kontrolüne bıraktılar. Bu yolun sonu zifiri karanlıktır, adaletsizliktir, hukuksuzluktur, fakirliktir, zulümdür. Bugün yaşadığımız ekonomik krizin ve toplumsal ayrışmanın en büyük sebebi de budur. Cumhuriyetimizi ve milletimizi bu karanlıktan kurtarmak için; kendi iktidarından başka hiçbir şeyi düşünmeyen yöneticilere “dur” demek zorundayız.

Milletin egemenliğini bir dikta egemenliğine dönüştürmek isteyenler amaçlarına ulaşamayacaktır. Toplumsal birliğimizi ve bütünlüğümüzü yeniden hâkim kılarak, halkımızın mutluluğu ve refahı için laik, demokratik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatmak bugün bu topraklarda yaşayan her yurttaşımızın en büyük görevidir. Ata’mızın ”Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yükseltecek olan sizlersiniz.” sözüyle bizlere verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmek tarihi bir sorumluluk olarak önümüzde durmaktadır.

İşte bizler de bu inanç ve kararlılıkla; Cumhuriyetimizin İlanının 97. Yılında başta eşsiz bir mücadelenin zaferle sonuçlanmasını sağlayan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyoruz. Onlara bir kez daha söz veriyor, her zaman olduğu gibi bugün de tek yürek haykırıyoruz “Yaşasın Cumhuriyet!”

Gaziantep CHP İl Başkanı Sucu, “Yaşasın Cumhuriyet!”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep CHP İl Başkanı Sucu, “Yaşasın Cumhuriyet!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin