Gaziantep DEVA Partisi İl Başkanı Kaya, “Her derde DEVA olmaya geliyoruz”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İl Başkanlığı, Palmiye Oteli toplantı salonunda gerçekleştirdiği ilk basın toplantısıyla yönetimi kamuoyuna tanıttı.

Gaziantep Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) kurucu  İl Başkanı Av. Ertuğrul Kaya düzenlediği basın toplantısında

yönetimi tanıtarak parti politikaları hakkında açıklamada bulundu.

Başkan Kaya, Türkiye’nin her alanda zemin kaybetmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, “Türkiye’nin her alanda sürekli zemin kaybetmesi bizi üzüyor. Özgürlüklerin kısıtlanması toplumumuzun nefes almasını zorlaştırıyor. Kadınlarımız kendilerine karşı şiddetten acılı Ayrıştırıcı, ötekileştirici dil toplumuzu geriyor Siyasi Polemikler, kavgalar, nezaketsizlikler hepimizi yordu. Demokrasimiz zayıfladı Adaletimiz örselendi. Gençlerimiz günden güne daha karamsar oluyor. Çocuklarımızın geleceği en büyük kaygımız Şehirlerimiz hızlı ağır betonlaşmanın yükünü taşıyamıyor Yatırımcımız, sanayicimiz önünü göremiyor” dedi.

Esnafın, çiftçinin, emeklinin, işçinin  yaşadığı sorunlara da değinerek, her geçen gün  büyüyen sorunlara DEVA olmaya geldiklerine vurgu yapan Başkan Kaya sözlerine şöyle devam etti:

“Ülkemizin güzel insanları çok üzüldü ama sabretti Artık buradayız. Zaman ümitsizliğe kapılma zamanı değil Türkiye için iyileşme zamanı başladı Derdinize ortak arıyorsanız , hızlı çözümler istiyorsanız biz devayız Siyaset anlayışımız başta kadınlarımız olmak üzere herkesin kendini özgür hissetme kuvvetler ayrılığına dayalı dini kutsallarımızın günlük siyasetlerde kullanılmadığı laik bir yönetim esasına dayalıdır. Bütün bunlar için güzel Türkiye’miz güzel Gaziantep’imiz için dosdoğru çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Basın Mensuplarının sorularını yanıtlayan Ertuğrul Kaya, DEVA Partisinin kurulduğunu, Türkiye Genelinde İl Örgütlenmelerine başlandığını ve Gaziantep Heyetininde göreve hazır olduğunu dile getirdi.

Toplantının sonunda, kurucu yönetim sırayla kendisini tanıtarak, DEVA Partisi’nde neden yer aldıklarını ve hedeflerini açıkladı.

Toplantıya: Ertuğrul Kaya, Figen Akan, Damla Gültekin Aslan, Ali Karakan, Mehmet Budak, Sabri Sayan, Burhan İnal katıldı.

Gaziantep DEVA Partisi İl Başkanı Kaya, "Her derde DEVA olmaya geliyoruz"

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep DEVA Partisi İl Başkanı Kaya, “Her derde DEVA olmaya geliyoruz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin