GAZİANTEP EMİTT FUARINDA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP EMİTT FUARINDAİstanbul’da TÜYAP-Beylikdüzü Fuar Alanında düzenlenecek olan 17. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMİTT 2013) Gaziantep’in tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin tanıtımı gerçekleştirilecek.

24-27 Ocak 2013 tarihlerinde İstanbul’da TÜYAP-Beylikdüzü Fuar Alanında düzenlenecek olan Türkiye’nin, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük turizm fuarı olan 17. EMİTT 2013 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında Gaziantep’in tarihi, turistik ve kültürel değerlerin tanıtımı gerçekleştirilecek. Gaziantep Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi, İpekyolu Kalkınma Ajansı, Gaziantep Ticaret Odası, TÜRSAB, GAP, BYK Başkanlığı ve İl Özel İdaresinin katkılarıyla, EMİTT 2013 17. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında yurt içinden ve yurt dışından katılacak olan turizm profesyonelleri ve ziyaretçilere, Gaziantep’in en iyi şekilde tanıtılması için özel bir stant kurulacak. Fuar süresince Gaziantep’in tanıtım broşürleri dağıtılacak ve Gaziantep tarihi ve turistik yörelerinin film gösterimleri gerçekleştirilecek.

17. EMİTT 2013 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarının hem Gaziantep’in tanıtılmasında, hem de Gaziantep’te bulunan otel ve seyahat acentelerinin yeni müşterilerle tanışma ve bir araya gelme yönünde önemli bir katkı sağlayacağı düşünülmekte olup bu fuar sayesinde 2013 yılında Gaziantep’e gelecek turist sayısında ciddi artışların olması öngörülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP EMİTT FUARINDA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin