Gaziantep Emniyeti uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı 25 Aralık Polis Merkezi Amirliği Uyuşturucu ile Mücadele Ekiplerince,  Vatan Mahallesinde bir evde yapılan aramada 85.45 gram eroin maddesi ile bu maddeleri paketlemede kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Evin bir bölümünde ise ücret karşılığı uyuşturucu madde kullanıcılarına yer sağlandığı tespit edilerek H.Ö. , Ö.K ile E.A. isimli şahıslar yakalandı.

Gaziantep Emniyeti uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Operasyon yapılan evde uyuşturucu ticareti yapan H.Ö. , A.Y. ile Ü.N. isimli şahıslar uyuşturucu madde sattığı esnada suçüstü yakalandı. Ayrıca yapılan çalışmalar neticesinde ikamete uyuşturucu madde temini işini yapan M.A. isimli şahsın Beydilli Mahallesinde bulunan ikametinde yapılan aramada uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen 845 TL para ele geçirildi.
Elde edinilen maddeler ve paralar gerekli yasal tahkikat için muhafaza altına alındı. Yakalanan şahıslardan adli mercilere sevk edilen H.Ö. isimli şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi. A.Y. , Ü.N. , H.Ö. , Ö.K. , E.A. ile M.A. isimli şahıslar ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Emniyeti uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin