Gaziantep FK Başkanı Büyükekşi, “Hedefimize ulaştık”

featured
Gaziantep FK Başkanı Büyükekşi, "Coşku ve Gururla Kutluyoruz"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in ilk yılında büyük bir performans ortaya koyarak ligi 8. sırada tamamlayan Gaziantep FK, önümüzdeki sezon için çıtayı yüksek tutuyor. Ligi hafta sonu Malatya deplasmanında alınan 3 puanla kapatan Gaziantep FK’da, yeni sezon hazırlıkları başladı.

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, 34 haftalık maratonun ardından yaptığı değerlendirmede, “Süper Lig’in ilk yılında hedefimize ulaşarak Gazi şehrimizi başarılı bir şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

PANDEMİ İŞİMİZİ ZORLAŞTIRDI

Büyükekşi, Gaziantep Futbol Kulübü’nün bölgenin Süper Lig’deki tek takımı olduğuna dikkat çekerek, “Gaziantep, Türk futbolunda her zaman mihenk taşı olmuş ve Süper Ligde uzun yıllar adını duyurmuş bir şehirdir. Geçtiğimiz yıl elde edilen şampiyonluğun ardından Süper Lige çıkan Gaziantep Futbol Kulübü olarak Süper Lig’deki ilk yılımızda ilk 10 takım arasında olmayı hedefledik. Sezon sonunda ilk 8 takım arasında kalarak hedefimizi başarı ile tutturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gaziantep Futbol Kulübünün başarısı, sadece şehrimiz için değil bölge illeri için de önem taşıyor. Çünkü bölgemizin Süper Lig’deki tek takımıyız.

Gaziantep FK Başkanı Büyükekşi, "Hedefimize ulaştık"

Gaziantep FK Başkanı Büyükekşi, "Hedefimize ulaştık"

BAŞARILI BİR SEZONU GERİDE BIRAKTIK

Süper Lig’deki ilk yılımızda başta Sayın Valimiz Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin olmak üzere yönetim kurulumuz, teknik kadromuz, futbolcularımız, kulüp çalışanlarımız, taraftarlarımız, yerel ve ulusal basın temsilcilerimiz, belediye başkanlarımız ve sivil toplum örgütlerimiz ile bir bütünlük sağlanarak yeni bir başarı hikayesi oluşturulmuştur. 34 haftalık uzun lig maratonunda araya giren pandeni süreci zorluk derecesini bir kat daha arttırmış ve bu süreci kulübümüz en karlı şekilde kapatmıştır. İlk yarısını 24 puanla 9’uncu sırada tamamladığımız ligi 46 puan ve 8’inci sırada noktalarken, hedefimizin de 2 basamak üstüne çıkma başarısı gösterildi” dedi.

BAŞARIYI EKİP ÇALIŞMASINA BORÇLUYUZ

Sezonun 4’üncü haftasında oynanan Beşiktaş maçı öncesi göreve geldiklerini hatırlatan Başkan Büyükekşi, takımı geçtiğimiz yıl şampiyonluğa taşıyan kulübün önceki dönem Başkanı ve Gaziantep FK Onursal Başkanı Adil Konukoğlu’na takımın kuruluşundan süper lige çıkmasına kadar geçen süreçte verdiği katkılarından dolayı teşekkür etti. Büyükekşi, “Sezona çok kötü başlayan ancak çok kısa sürede toparlanarak puanlar toplamaya başlayan Gaziantep Futbol Kulübünde 4’üncü haftadan itibaren çok önemli bir misyon üstlendik. Gaziantep’i her alanda olduğu gibi spor alanında da en iyi seviyelere taşıyabilmek adına yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte kolları sıvadık. Görev dağılımı sonrası yönetimdeki bütün arkadaşlarımız görevlerini en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde oldular. Bu kulübün ligi iyi bir noktada bitirmesinde çalışma arkadaşlarımın çok önemli emek ve katkıları olmuştur. Hepsine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Gaziantep FK Başkanı Büyükekşi, "Hedefimize ulaştık"

 HER ZAMAN YANIMIZDA OLDULAR

Gaziantep şehrinin önemli marka değerleri arasında yer alan Gaziantep Futbol Kulübüne şehrin mülki amirlerinin de destek olduğunu kaydeden Büyükekşi, “Başta Sayın Valimiz Davut Gül beyefendi olmak üzere bütün milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin hanımefendi, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’yla sanayici ve işadamlarımız her zaman yanımızda oldular. Kendi sahamızda oynadığımız birçok maçlara gelerek manevi güçlerini takımın üzerinde hissettirdiler. Şahsım ve kulübümüz adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

TARAFTARLARIMIZ GÜÇ VERDİ

Taraftarların her zaman kendilerine güç ve cesaret verdiklerini kaydeden Büyükekşi, “Pandemi süreci öncesinde taraftarlarımız bizi sadece kendi evimizde değil aynı zamanda deplasmanlarda da yalnız bırakmadılar. Takımın başarısına paralel olarak tribünde ki sayımız her geçen hafta yoğunlaşmaya başlarken, taraftarlarımızın bizlere olan güveni de artış gösterdi. Teknik ekibimiz, futbolcularımız ve yönetimimiz inanılmaz bütünlük sağladı. Özellikle futbolcularımız tribünlerden aldıkları desteklerle daha da istekli oynamaya be performanslarını arttırmaya başladılar. Tabi ki bu başarıda taraftarlarımız üzerlerine düşeni fazlasıyla yerine getirmiş oldular Bundan sonraki sezonda 33 bin seyirci kapasitesine sahip olan stadımıza taraftarlarımızın daha büyük ilgi göstererek takımımıza büyük destek vereceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

ASLA PES ETMEDİLER

Teknik Direktör Marıus Sumudica başta olmak üzere yardımcıları ve futbolcuların zorlu lig maratonunda örnek gösterilecek bir tutum içerisinde olduklarını ifade eden Büyükekşi, “Sezon başında yeni kurulmuş bir takımı kısa sürede toparlayarak ekip ruhunu sahaya yansıtan bir kadro oluşturuldu. Hocamızın futbol bilgisi, oyuncular ve maçlar üzerindeki hakimiyeti kesinlikle tartışılamaz. Pandemi sürecinde ülkesine giden teknik ekibimize eleştirel anlamda saldırılar olmasına rağmen yönetim olarak hocamıza olan güvenimizi asla yitirmedik ve sonuna kadar arkasında durduk. Onlarda bu güvenimiz hiç bir zaman boşa çıkarmadılar. Sadece antrenman ve maçlara odaklanarak ekip başarısını yakaladılar. Ligde kalmayı garantiledikten sonra dik duruşlarından asla taviz vermeyen futbolcularımız ve teknik ekibimiz son oynanan Malatyaspor maçı da dahil olmak üzere sıcak, soğuk demeden asla pes etmediler ve çabalarının sonucunu önemli bir başarıya imzalarını atarak gösterdiler. Özellikle son haftalarda şaibelere mahal vermemek adına sergilenen mücadeleden dolayı başta teknik direktörümüz Marıus Sumudica olmak üzere yardımcı antrenörlerimiz, futbolcularımıza ve yardımcı personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Gaziantep FK Başkanı Büyükekşi, "Hedefimize ulaştık"

ÇITAYI YÜKSELTMELİYİZ

Yeni sezonda istikrarı bozmadan yola devam edeceklerini ifade eden Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi “Yönetimimiz, teknik kadromuz ve futbolcularımızın büyük çoğunluğu ile yine birlikte olacağız. Biz bu sezon ligi 8’inci sırada tamamladık ve artık bundan sonrası aynı sıralama Gaziantep şehri için başarılı sayılmaz. Bu nedenle yeni sezonda kadromuza yapacağımız nokta transferlerle daha da güçlü bir ekip oluşturarak çıtamızı yükseltmeyi hedefliyoruz. Aynı inanç, mücadele, azim ve kararlılıkla yeni sezonda da hedefimize yine ulaşabileceğimize şüphem asla yoktur” açıklamalarında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep FK Başkanı Büyükekşi, “Hedefimize ulaştık”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin