Gaziantep FK, Hamza Mendyl’i transfer etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep FK, Hamza Mendyl’i transfer etti

Gaziantep Futbol Kulübü, Schalke 04 forması giyen Hamza Mendyl’i sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer ettiğini açıkladı. Gaziantep FK, Hamza Mendyl’i transfer etti

Gaziantep Futbol Kulubü; İbrahim Pehlivan, Recep Niyaz, Doğan Erdoğan, Angelo Sagal ve Vladyslav Kobylyanskyi transferlerinin ardından 6’ıncı transferinde de mutlu sona ulaştı. Gaziantep FK, Schalke 04’ te forma giyen 23 yaşındaki Fas uyruklu sol bek oyuncusu Hamza Mendyl’i sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer ettiğini açıkladı.
Transfer sonrası kulübün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, “Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak Schalke 04’de forma giyen Hamza Mendyl ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. Yeni transferimiz Hamza Mendyl takımımızın kamp yaptığı Avusturya’ya gelerek, kulüp başkanımız Cevdet Akınal‘ın da katılımıyla resmi sözleşmeye imza attı. Hamza Mendyl’e kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.  Yeni transferimiz Hamza Mendyl takımımızın kamp yaptığı Avusturya’ya gelerek, kulüp başkanımız Cevdet Akınal‘ın da katılımıyla resmi sözleşmeye imza attı. Hamza Mendyl’e kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Transfer sonrası kulübün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, “Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak Schalke 04’de forma giyen Hamza Mendyl ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. Yeni transferimiz Hamza Mendyl takımımızın kamp yaptığı Avusturya’ya gelerek, kulüp başkanımız Cevdet Akınal’ın da katılımıyla resmi sözleşmeye imza attı. Hamza Mendyl’e kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep FK, Hamza Mendyl’i transfer etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin