Gaziantep Heyeti İçişleri Bakanı Soylu’yu ziyaret etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep heyeti İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret ederek Gaziantep ve bölgeyle ilgili çeşitli konuları masaya yatırarak karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Gaziantep’in sorunlarıyla ilgili kısa vadede alınması gereken önlemlerin de görüşüldüğü toplantı verimli geçti.

Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Ali Şahin, Derya Bakbak, Müslüm Yüksel ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Karkamış Belediye Başkanı Nuh Kocaaslan,AK Parti Nizip İlçe Başkanı M.Fatih Uzunaslan, AK Parti Karkamış İlçe Başkanı Ahmet Özaslan’ın da aralarında bulunduğu heyet İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette asayiş ve güvenlik başta olmak üzere, yoğun göç alan Gaziantep’in sorunlarına ilişkin kısa vadede alınabilecek tedbirler, orta ve uzun vadeli hedef ve politikalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Heyeti İçişleri Bakanı Soylu’yu ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin