GAZİANTEP İKİ TAKIMLA BAL LİGİNDE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP İKİ TAKIMLA BAL LİGİNDE

“78 ilden 160 takım Bölgesel Amatör Lig heyecanı yaşayacak”

Şehitkamil Belediyespor ile Şahinbey Belediye Gençlik sporun’da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL LİGİ) 2012-2013 sezonu katılım başvuruları tamamlandı. BAL’da 160 takımın başvurusu kabul edildi.

2012-2013 Sezonu Bölgesel Amatör Lig Statüsü ile grupların belirlenmesi ve müsabaka başlama tarihleri ise saha denetimlerinin tamamlanmasından sonra açıklanacak. Takımların 82’sini geçen yıl Bölgesel Amatör Lig’de yer alan ekipler oluştururken, 67 takım ilk kez BAL’da oynamanın heyecanını yaşayacak. 11 ekip ise geçen sezon Spor Toto 3.Lig’den düşen takımlardan oluşuyor.

Bölgesel Amatör Lig’e büyük destek

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu sezon üçüncü kez uygulanacak olan Bölgesel Amatör Lig’e katılacak kulüplere Türkiye Futbol Federasyonu tarafından verilecek destek paketi belirlendi. Bu sezonki en önemli yeniliklerden biri, BAL takımlarına ödenecek ulaşım ve konaklama katkı payı olacak. Bölgesel Amatör Lig’de yer alan takımların Belediye ve Büyükşehir Belediye sınırları dışında oynayacakları deplasman maçları için, karayolu ile gidilen her kilometre başına 1.5 TL katkı payı ödenecek.

Ulaşım ve konaklama masraflarına ciddi katkı

Ulaşım katkı payının yanı sıra, tek yönde 200 kilometre ve üzerindeki mesafeye deplasmana gidecek takımlara ayrıca konaklama desteği olarak 1000 TL katkı payı verilecek. Bunun yanı sıra lige katılacak takım başına 10 bin liralık maddi yardım yapacak olan Türkiye Futbol Federasyonu ayrıca her kulübe aylık 400 liradan 4800 liralık antrenör desteği de sağlayacak.

Takım başına destek rakamı 35 bin liraya ulaşacak

Ayrıca BAL mensubu her takımın 24 oyuncusu ve 1 teknik adam için yaptırılacak sezonluk ferdi kaza sigortası da TFF tarafından karşılanacak. Böylece her takıma yapılan destek miktarı 35 bin lirayı bulacak.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP İKİ TAKIMLA BAL LİGİNDE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin