GAZİANTEP İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV DEĞİŞİMİGaziantep Sağlık Müdürlüğü’nden Kilis Sağlık Müdürlüğüne atanan Uzman Dr. Yemliha Aksoy görevini Prof. Dr. Metin Karakök’e devretti.

Ravanda Otel’de düzenlenen devir teslim törenine Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Uzman Dr. Yemliha Aksoy, “Yeni teşkilat yasasıyla birlikte birçok ilde görev değişikliğinin olduğunu hatırlatarak, “Sağlık Bakanlığı’nın inisiyatifi ile Kilis İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanmış bulunmaktayım. Özellikle Sağlık Bakanlığı’nın hassasiyeti olan ya da özelliği olan 10 ilde atamalar gerçekleşti. Gaziantep’e de Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Pataloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Metin Karakök, Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü’ne atandı. Gaziantep’in hızlı göç alışı sebebiyle ve orantısız nüfus artışı sebebiyle alt yapı hizmetlerinde bugüne kadar sıkıntılar hep olmuştur. İçinde bulunduğum 1 yıllık süreçte çok şükür sağlık kampüsünün Gaziantep’in doğusundaki 400 yataklı hastanenin yapılışı, Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’nin yeniden yapılandırılması, Şahinbey Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nin yeniden yapılandırılması ve Karşıyaka Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nin yeniden yapılandırılması bizlere nasip olmuştur. Bu açıdan da son derece gurur duyuyorum. Bundan sonra ki süreçte de Gaziantep için yapılması gereken birçok sağlık hizmeti tesisi vardır. Bu tesislerin yapımında Vali Erdal Ata ve vali yardımcılarının etkileri olacağı gibi tüm sağlık çalışanlarının da özverili çalışmaları büyük etki olacağını düşünüyorum” dedi.

Aksoy konuşmasında ayrıca Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Prof. Dr. Metin Karakök’ün başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını söyledi.

Prof. Dr. Karakök ise 3 prensiple yola çıkacağını belirterek, “Aslında benim için zor bir görev. Bu arada 3 prensibim var. Birincisi adil olmak, ikincisi şeffaf olmak üçüncüsü de metotları kullanarak hizmet etmek. Arkadaşların da yardımıyla bu işin üstesinden geleceğime inanıyorum. Birçok maddi ve manevi fedakarlık yaparak bu göreve atandım. Ben bir şey talep etmemiştim. Böyle uygun görüldü. Biz elimizden geleni yapacağız” dedi.

GAZİANTEP İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Prof. Dr. Karakök, Dr. Aksoy’a da yeni görevinde başarılar diledi. Yapılan konuşmaların ardından Gaziantep Sağlık Müdürlüğü makamında devir teslim töreni yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin