Gaziantep İŞKUR Sokağa Çıkma Yasağında da fedakarca çalışıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Corona Virüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle 4 günlük sokağa çıkma yasağında dahi çalışan Kurumlar arasında İşkur’da var.

Covid -19 nedeniyle işyerlerinin en az 1/3’ünü veya 4 hafta süreyle işyerini kapatan işyerlerine destek programı kapsamında başlatılan ‘’Kısa Çalışma Ödeneği’’ işveren desteğinin bir an evvel sağlanması ve istihdamda beklenen düşüşlerin olmaması adına İŞKUR 7/24 esasıyla mesai yapıyor.

23 Nisan’da başlayan sokağa çıkma yasağı ve takip edecek 4 gün süreyle de çalışmalarına ara vermeden Valilikten alınan sokağa çıkma istisnası Kurumlar arasında yer alarak, işverenlerin taleplerini kendi sistemlerine işleyerek, yaklaşan Mübarek Ramazan ayının başlamasıyla beraber işçilerin maaşlarının bağlanması için var gücüyle çalışıyor.

Esnek çalışma ve yerinde çalışma metotlarıyla mesai mefhumu gözetmeksizin, görevli İŞKUR personelleri dosya taraması yaparak fedakarca çalışmaya devam ederken Ekonominin ve üretimin canlandırılması, istihdamın korunması ve sağlanması hedefleniyor.
Ülkemizin Covid-19 salgını nedeniyle işletmelerin kapanmaması hayatta kalabilmeleri adına önemli bir görev yapan Kamu Kurumlarından bir tanesi olan İŞKUR çalışanları, bu çarkın durmaması için el birliğiyle, gönül birliğiyle çalışıyorsa bize de alkışlamak düşüyor.

Gaziantep İŞKUR Sokağa Çıkma Yasağında da fedakarca çalışıyor

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep İŞKUR Sokağa Çıkma Yasağında da fedakarca çalışıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin