Gaziantep Kamu-Sen İl Başkanı Kazak’tan Cumhuriyet mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CUMHURİYETİMİZİN 95. YILI KUTLU OLSUN

Türkiye Kamu-Sen Gaziantep İl Temsilcisi Kemal KAZAK “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” nedeniyle, bir mesaj yayınladı.

Cumhuriyetimizin 95’inci yıldönümünü gururla kutluyoruz. Nice bedeller ödenerek, nice şehitler verilerek, büyük emekler harcanarak kurulan Cumhuriyetimizi korumak, yaşatmak, Cumhuriyetimize gereken ihtimamı göstermek hepimizin en büyük sorumluluğudur.

Bir ve diri olmak, bağımsızlığımızı kazanmak, köklerimizden tutunup yeşermek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kurmak zor bir mücadelenin ardından gelmiştir. Vatanına bağlılığını, milletine sevdasını, bayrağına duyduğu saygıyı, asaletini tarihin her döneminde dosta, düşmana gösteren Türk milleti, bir ve beraber olarak bugünlere kadar gelmiştir.

 

Üzerine titrediğimiz Cumhuriyetimize ne yazık ki düşmanlık besleyen, Cumhuriyetin anlamını kavrayamayan, Cumhuriyet bilinci taşımayan, Ulu Önder Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını kabul etmeyen kesimler her zaman olmuştur. Ancak bunlara Türk milleti gereken cevabı her zaman, her zeminde vermiştir. Bilinmelidir ki; bizler Atamızın açtığı yolda Cumhuriyetin ışığında emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz ve mirasına ilelebet sahip çıkacağız.

 

Hain terör örgütlerinin amacı topraklarımızın bütünlüğüne, milletimizin birliği bekası ve dirliğine zarar vermek, üniter devlet yapısını ortadan kaldırmak, insanları ayrıştırarak, un ufak etmek, bölünmüş bir Türkiye oluşturarak nihayetinde bağımsızlığımızı elimizden almaktır. Dolayısıyla terör kimden ve nereden gelirse gelsin lanetlenmeli ve teröre karşı tek vücut olunabilmelidir. Aksi takdirde gerek terör örgütlerinin gerekse onları semirten dış güçlerin hedefi olmaktan asla kurtulamayız.

 

Bu ülkede yaşayan, huzur ve barış isteyen, bayrağına, vatanına, milletine aşık olan herkesin tıpkı Kurtuluş Savaşında, Sakarya Meydan Muharebesinde, Çanakkale Savaşlarında olduğu gibi bugün de ülkemizi bölmek, insanlarımız arasında nifak tohumları ekmek isteyen kan emicilere, bölücü güruha, Cumhuriyeti içine sindiremeyenlere karşı omuz omuza, yürek yüreğe, topyekûn kahramanca mücadele etmesi gerekir.

 

Cumhuriyetin çocukları olan bizler, çocuklarımızın, torunlarımızın, gelecek nesillerin aldığı nefese kadar bağımsız yaşayabileceği, kan ve gözyaşı dökmeden, barış ve huzur içinde, gururla barınabileceği bir vatan bırakmalıyız.

 

Bu vesileyle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 95’inci yıldönümünü kutluyor; Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualara yâd ediyorum.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Kamu-Sen İl Başkanı Kazak’tan Cumhuriyet mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin