Gaziantep Kolej Vakfı’nda LGS İçin Olağanüstü Önlemler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GKV Özel Okulları’nda 20 Haziran’da yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) için tüm hazırlıklar tamamlandı. Sınav öncesi bir değerlendirme yapan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki “Kurumumuzda sınava girecek olan öğrencilerin tamamen hijyen bir ortamda ve stressiz bir ortamda girebilmesi için gerekli her türlü önlemi üst düzeyde aldık” dedi.

20 Haziran 2020 Cumartesi günü Türkiye genelinde gerçekleştirilecek olan ve Gaziantep’te de 8.sınıf öğrencilerinin katılacağı LGS öncesi il genelinde gerekli önlemler alınırken Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları da öğrencilerin stressiz ve hijyen bir ortamda sınava girebilmeleri için gerekli çalışmaları tamamladı. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki öğrencilere başarılar dileyerek bu yıl covit 19 salgınından korunma amacıyla ülke genelinde bir çok önlem alındığını gerçekleştirilecek olan sınav içinde bütün okullarda olduğu gibi GKV Özel Okullarında da sınava girecek öğrencilerin sağlığı açısından önemli bir çok önlem alındığına dikkat çekerek sınava girecek öğrencilere başarılar diledi. Tiryaki yaptığı açıklamada “20 Haziran Cumartesi günü Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) katılacak öğrencilerimizin sınavın yapılacağı okulumuz bahçesine girişlerinden, ayrılacakları ana kadar sağlık ve güvenlikleri için tüm önlemler alınmış olup öğrencilerimizin ve velilerimizin bu kurallara uymasını rica ediyoruz. 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı’nın ilk oturumu 09.30’da başlayacaktır. Bu nedenle öğrencimizin en geç 09.00’da okulumuzda bulunması gerekmektedir. Velilerimizin öğrencimizi okula bırakırken ve sınav sonrası okuldan alırken, sosyal mesafe kurallarına uyarak, güvenlik kapısında beklememenizi rica ederiz. Öğrencimiz sınava gelirken yanında kimlik belgesi, iki adet yumuşak uçlu kalem, silgi ve kalem açacağı getirmeyi unutmamalıdır. Sınav salonlarımız GKV Özel Ortaokulu binamızın giriş katında ve 1. katında yer almaktadır. Sınavın uygulanacağı sınıflarımız her türlü hijyen kurallarına uygun olarak hazırlanmış ve sınıflar onar kişilik düzenlenmiştir. Covid-19 pandemisi nedeniyle öğrencimiz okulumuza maskeli olarak gelecek, ancak okulumuz tarafından öğrencilerimize yeni maske,  siperlik ve dezenfektanları okulumuz tarafından dağıtılacaktır. Sınav esnasında ve iki oturum arasında öğrencilerimize sadece su dağıtılacak, hijyen kurallarına uygunluk nedeni ile başka bir yiyecek veya içecek dağıtılmayacaktır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Kolej Vakfı’nda LGS İçin Olağanüstü Önlemler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin