Gaziantep Kurutmalığı Meclis’te

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

kurutmalik-oguzeliMHP Gaziantep İl Teşkilatı Ankara’ya çıkarma yaptı.

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, 9 ilçe başkanı, meclis üyeleri ve Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Başkanı Ökkeş Şentürk’ün katılımıyla 75 kişilik MHP Gaziantep yönetimi MHP’nin grup toplantısına katıldı.

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan ve meclis üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Grup toplantısına katılarak, Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye Oğuzeli’nin simgesi olan nar ve kurutmalık hediye etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçesi ise, MHP Gaziantep teşkilatlarına teşekkür etti. Gaziantep’in önemli bir kent belirten Bahçeli, “Gaziantep’in cazibe merkezi olması gerekir. Çalışkan ve dürüst insanların şehri Gaziantep” dedi.

MHP Grup toplantısına katılan Gaziantep teşkilatı Bahçeli’ye teşkilatın çalışmasına ilişkin bilgi verdi ve görüşmenin ardından hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Kurutmalığı Meclis’te

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin