Gaziantep Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği yeni başkanını seçti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gaziantep-lisesi-dernekGaziantep Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’nin yeni başkanı Emin İnce oldu.
Gaziantep Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’nin 3 yıl başkanlık görevini yürüten Zeki Güzelbey bayrağı Emin İnce’ye devretti. Güzelbey, “Üç yıl boyunca yürüttüğü başkanlığı süresince dernek adına güzel çalışmalara imza atıklarını belirterek yeni yönetime başarılar diledi. Güzelbey, “ Başkanlığım döneminde üç prensipten asla taviz vermedim. Birincisi; Derneğimiz hiçbir şekilde Atatürkçü çizgiden taviz vermedi. İkincisi; Gaziantep Lisesi’nde ki eğitim kalitesini arttırmak ve eğitim öğretim gören öğrencilerimize her türlü yardımı yapmaya çalıştık. Üçüncüsü; Gaziantep Lisesi Mezunlarının birlik ve beraberliğini sağladık. İnanıyorum ki yeni başkanımızda büyük bir hassasiyetle görev yapacaktır. Ben kendisine ve yeni yönetimimize başarılar diliyorum. Biz hep beraberiz ve beraber bugünlere geldik” dedi.
Görevi devralan yeni başkan Emin İnce ise Zeki Güzelbey’e teşekkür ederek devraldığı bayrağı en iyi şekilde devredene kadar taşıyacağını belirtti. İnce “Gaziantep Lisesi Mezunları ve mensupları Derneği’nin çizgisinden ödün vermeden yola devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın” diyerek yeni ve eski yönetim ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

gazianteplisesi-eminince

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği yeni başkanını seçti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin