Gaziantep Lisesi Mezunlarından Öğrencilere Burs

featured
Gaziantep Lisesi Mezunlarından Öğrencilere Burs
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Lisesi Mezunlarından Öğrencilere Burs

Gaziantep Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Emin İnce, Gaziantep’in Kurtuluşunun 100. Yıldönümü dolayısıyla düzenledikleri balodan sağlanan gelirle, 99 öğrenciye burs verdiklerini söyledi.

Başkan İnce, sanatçılar Zeynep Dizdar ve Baha’nın katılımı ile eğitime destek sağlamak amacıyla Teymur Otel’de düzenledikleri baloda hem Gaziantep’in Kurtuluşunun 100. Yılını kutlamanın, hem de ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verecek gelir elde etmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Gaziantep Haber

Gaziantep’in Kurtuluşunun 100. Yılını kutlamanın mutluluğu ve onurunun kelimelerle anlatılamayacağına dikkat çeken İnce, “Gaziantep Lisesi, Büyük Atatürk’ün Gaziantep’i ziyaretleri sırasında verdiği emirle 1933 yılında kurulmuştur. Gaziantep Lisesi Mezun ve Mensupları, eğitilmiş nüfus arttıkça 6 bin 317 şehit vererek Antep’i Gaziantep yapan atalarına layık olacaklarına inancıyla çabalarını bundan sonra da sürdürecektir” dedi.

Kurtuluş Balosu’nda Gaziantep Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği Üyesi Cemil Elmas’ın 30, Baran Ölçer, Bilal Kozlu ve İbrahim Halil Döş’ün 10’ar, Hasan Kayın, Ergün Hösükoğlu, Mesut Uğurlu, Erdem Kantar, Ömer Gözeri ve Semih Petek’in beşer, Murat Kutlar’ın üç, Murat Palacı ve Mahmut Kalenderoğlu’nun ikişer, Asım Güzelbey, Kemal Küçükcan, Gülay Ceydeliler ve Alper Bayatlıer’in birer burs desteği sağladığını vurgulayan İnce, şöyle devam etti:

“Gelirin tamamı, en yüksek puanla lisemize kayıt yaptıran tüm sınıflardan12, lisemizde öğrenim gören geliri az 15, yüksek puanla üniversiteye yerleşen, başarılı ve ihtiyacı bulunan 72 öğrenciye eğitim bursu olarak karşılıksız verilecek. Lise öğrencilerine yemek desteği ayda 200 TL, burs olarak ise liselilere aylık ayda 300 TL, üniversite öğrencilerine 400 TL verilmektedir.”

Gaziantep Lisesi Mezunlarından Öğrencilere Burs
Gaziantep Lisesi Mezunlarından Öğrencilere Burs

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Lisesi Mezunlarından Öğrencilere Burs

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin