GAZİANTEP MHP KADIN KOLLARI BAŞKANI GÜLER DİNDAR’IN ATAMASI YAPILDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

mhp-gaziantep-kadınGaziantep Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığına yeniden Güler Dindar seçilerek genel merkez tarafından ataması yapıldı. Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ ve Gaziantep MHP İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan kadın kollarını yalnız bırakmadı.

 

 

Güler Dindar Gaziantep MHP Kadın Kolları başkanlığına yeniden atanarak yeni yönetimle göreve başladı. Aynı zamanda Oğuzeli,Nizip,Karkamış,İslahiye,Nurdağı,Araban,Yavuzeli ilçe kadın kolları başkanlarının ataması da yapıldı.

Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ ve Gaziantep MHP İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. A. Muhittin Taşdoğan yeni yönetime genel seçimlerde göstermiş oldukları başarıdan dolayı teşekkür ederek yeni dönemin de hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Gaziantep 25. dönem Milletvekili Adayı Gazeteci Mezine Sırakaya’da kadın kollarının seçim boyunca göstermiş olduğu fedakarlık ve azmin ayakta alkışlanması gerektiğine vurgu yaparak her zaman her şartta elinden gelen desteği kendilerine sağlayacağını ifade etti.
Gaziantep MHP Kadın Kolları Başkanı Güler Dindar’da yeni yönetimiyle göreve başlamanın sevincini yaşayarak, ” genel seçimlerde çok çalıştık. Burada olmayan arkadaşlarımız var. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Önümüzde ki süreçte erken seçim olasılığı az da olsa ihtimal dahilinde… Bizler MHP Kadın kolları olarak yarın seçim olacakmış gibi çalışmaya hazırız. Görevimiz gönül verdiğimiz partimize hizmet etmek. Milletvekilimiz Prof. Dr. Ümit Özdağ’a ve İl Başkanımız Muhittin Taşdoğan’a sonsuz teşekkürler. Onlardan aldığımız güçle aşamayacağımız, başaramayacağımız hiçbir iş yok. MHP’nin kadına verdiği önem bu dönem bir kez daha ispatlanmıştır. Genel merkezimize bizi misafir eden Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Ruhsar Demirel’e ve teşkilatımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi..

Kadın Kolları üyeleri Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ ile gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Başkan:Güler Dindar
Başkan Yrd.:Lülüfer Ulus
Başkan Yrd.:Zahide Tabur
Sekreter:Meryem Yaşar
Muhasip:Birgül Gürkan
Üye:Hacer Yeter
Üye:Hatice Şahbudak
Üye:Aynur Erdoğan
Üye:Fatma Görgün
Üye:Derya Yeter
Üye:A. Fatma Tanrıöver
Üye:Filiz Alpdoğan
Üye:Vildan Kılıçoğlu
Üye:Handan Kayır
Üye:Aysel Karaoğlan
Üye:Şükriye Tabur
Üye:Melahat hazırkan

kadın-kolları-mhp

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP MHP KADIN KOLLARI BAŞKANI GÜLER DİNDAR’IN ATAMASI YAPILDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin