Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan Araban’da

featured
Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan Araban’da
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan Araban’da

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Araban sarımsağını üreten çiftçilerimizi tarlarında ziyaret eden Erdoğan; Coğrafi İşaretli Araban Sarımsağının Ülkemizin her yerinde tüketilmeye başlandığının altını çizerek Türkiye’nin sarımsağını Araban’da yetiştiriyoruz dedi. Gaziantep Haber

Ardıl Barajında ve Türkiye’nin en güzel kanyonlarından biri olan Ardıl Kanyonunda incelemelerde bulunan Erdoğan; Ardıl Barajının bölgede ki çiftçilerimizin ürün çeşitliliğini ve ürün kalitesini artıracağını söyledi.

Araban Kaymakamlığını da ziyaret eden Erdoğan yeni göreve başlayan Araban Kaymakam’ı Ömer Sevgili’ ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan Araban’da

Araban ilçesine bağlı Başpınar, Karababa, Altınpınar, Hasanoğlu mahalle muhtarları ve vatandaşlarla; Başpınar Cem Evinde bir araya gelerek sorunların tespiti ve çözümü hakkında değerlendirmelerde bulunan Mehmet Erdoğan’a Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, Ziraat Odası Başkanı Hasan Altun, AK Parti Gaziantep İl Başkan Yrd. Ahmet Parlak ve AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Kasney eşlik etti.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan Araban’da

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin