Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’dan 23 Nisan Mesajı

featured
Gaziantep Milletvekili Erdoğan'dan İhracatçılara Müjde
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan‘dan 23 Nisan Mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101. kuruluş yıl dönümünü, Türkiye’nin ve dünyanın tüm çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyorum.

TBMM, milletimizin verdiği kurtuluş ve varoluş mücadelesi içinde 23 Nisan 1920’de açılmış ve milleti temsil etme yetkisi TBMM’de toplanmıştır. 101 yıldır devam eden bu durum bugün olduğu gibi bundan böyle de böyle devam edecektir.

Türk Milletinin en büyük iftihar kaynağı ve üzerine en fazla titrenmesi gereken kurumunun Türkiye Büyük Millet Meclisi olduğunun bilincindeyiz. Bu yüzden Meclisimize sahip çıkmak, Milletimize ve Milletimizin iradesine sahip çıkmak demektir. Milletimizin iradesi bu Mecliste yansımaya devam ettikçe vatandaşlarımız geleceklerinden emin olacaklardır.

Kurtuluş savaşında kahramanlık destanı yazan aziz milletimiz, Cumhuriyet’in kuruluşunun ardından her alanda hızla gelişmeyi ve ilerlemeyi ilke edinmiş; bugün bu düsturla devam eden Türkiye, dünyanın saygın ve örnek ülkelerinden bir durumuna gelmiştir.

Bizler de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, daha büyük, daha güçlü, daha zengin, daha istikrarlı bir Türkiye’de yaşamaları için milletimizden aldığımız güçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun ilk adımı olarak Meclise hayat veren kahramanları saygıyla yad ediyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’dan 23 Nisan Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin