GAZİANTEP OFF-ROAD BÜYÜLEDİ…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP OFF-ROAD BÜYÜLEDİ…Gaziantep’te düzenlenen OFF-ROAD yarışları izleyenlere büyük heyecan yaşattı. Osmangazi Mahallesinde özel olarak hazırlanan parkurda düzenlenen gösterilere vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken,  Gaziantep Off-Road Kulübü Başkanı Mustafa Erdoğan düzenlenen etkinliğin geleneksel hale dönüştürüleceği müjdesini verdi.

Gaziantep’te ilk defa düzenlenen, Gaziantep OFF-ROAD Kulübü (GAZOFF) tarafından organize edilen ve anasporluğunu PRİMEMALL AVM’nin üstlendiği OFF-ROAD oyunları Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen yarışmacıların karşılanması ve biyolojik gölette verilen kahvaltıyla başladı. Kahvaltının ardından Gaziantep Hayvanat Bahçesini gezen katılımcıların sonrasında yapmış olduğu şehir turu vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Zeugma Müzesi gezisinden sonra Dülük Baba Kamp alanına giriş yapan yarışmacılar Primemall AVM arkasında özel olarak hazırlanan parkurda birbirinden güzel gösteriler yaptı. Gaziantep OFF-ROAD Kulübünün en çılgın adamı olarak nitelendirilen Yılmaz Mutlu’nun (namı diyar Deli Yılmaz) gösterisi ise izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı.

Gaziantep’in tanıtımına katkı sağlamak ve OFF-ROAD’u Gazianteplilere tanıtmak için düzenlenen etkinliklere vatandaşların yoğun ilgi göstermesi GAZOFF üyelerini memnun ederken Gaziantep OFF-ROAD Kulübü Başkanı Mustafa Erdoğan, yapılan etkinliklerin geleneksel hale dönüştürüleceği müjdesini verdi. Erdoğan; “ böyle bir etkinliğin Gaziantep’te yapılmasından dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim. Gaziantep’e Türkiye’nin her bir köşesinden bize destek vermek amacıyla gelen tüm Off-Road üyelerine, bize katkı sağlayan tüm sponsorlarımız ile emeği geçen herkese teşekkür” ediyorum dedi.

GAZİANTEP OFF-ROAD BÜYÜLEDİ…OFF-ROAD SEVERLERE MÜJDE!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan vekili Osman Toprak; Gaziantep dışından gelen Off-Road üyelerine böyle bir organizasyonda Gaziantep’i yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Toprak; “ Gaziantep olarak her alanda marka şehir olmak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bu tür organizasyonlara Gaziantep’in ihtiyacı var. Bundan sonraki süreçte ulusal ve uluslararası alanda daha profesyonel organizasyonlara imza atmak için profesyonel bir Off-Road pisti çalışmalarımız GAZOFF’la koordineli bir şekilde devam ediyor. İnşallah önümüzdeki sene bu organizasyonu yeni pistimizde yaparız ”dedi.

Gaziantep’te düzenlenen oyunlara yaklaşık 120 araç ve çok sayıda sporsever katıldı.  OFF-ROAD oyunları için aileleriyle şehre gelen sporcuların sadece 49’u yarışlara katılırken diğer sürücüler arkadaşlarına destek verdi. PRİMEMALL AVM arkasında düzenlenen oyunlara Gaziantepliler yoğun ilgi gösterdi.

GAZİANTEP OFF-ROAD BÜYÜLEDİ…DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

18 ilden 49 sürücünün katıldığı yarışmada araçlar motor hacimlerine göre ayrılan 4 kategoride mücadele etti. Çamur çukurları ve dik rampaların yer aldığı parkurda araçların sınırlarını zorlayan sürücüler izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.

S1 Klasmanında birinciliği Kahramanmaraş Off-Road Kulübünden Yahya Gözübenli ve Osman Tatar alırken, İkinciliği Serkan Özdeş-İbrahim Top, üçüncülüğü Bülent Vural-Murat Sülü, dördüncülüğü ise Adem Özdil Kenan Sümer aldı.

S2 Klasmanında birinciliği Tarsus Off-Road kulübünden Murat Akaya ve Kuddisi Akaya alırken, ikinciliği Hakan Yatalakoğlu-Melih Ercan, üçüncülüğü Hüseyin Tezcan-Mehmet Ünal, dördüncülüğü ise Metin Okumuş-Ahmet Çavuş aldı.

S3 Klasmanında birinciliği Alanya Off-Road Kulübünden Hasan Kala ve Ömer Karataş alırken, ikinciliği Halil Arıkan-Mevlüt Atar, üçüncülüğü Hayrı Danışman-Zahit Akkuş, dördüncülüğü Bünyamin Demirtaş-Mehmet Tiryaki aldı.

S4 Klasmanında birinciliği Kahramanmaraş Off-Road Kulübünden Süleyman Aksu ve Fatih Torun, ikinciliği Hüseyin Bişi-Erdal Alakaş, üçüncülüğü Mehmet Büyüktopçu – Onur Arıkan, dördüncülüğü ise Mehmet Yılmaz – Ahmet Karakoyunlu aldı.

Dereceye giren yarışmacılardan; birincilere dört bin TL, ikincilere üç bin TL, üçüncülere iki bin TL, dördüncülere ise teknoloji ödülü verildi.

SPONSORLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Primemall AVM, MB Holding, Angora Halı, Bristone, Teymur Hotel, Doğanlar Otomotiv, Kadoil, Park İnşaat, Eyüp Lojistik, Taf Oto, Öz Kaplan Halı, Zeytinhan, Aydemir Grup, Halil Usta, Mad Plastik, Flora Halı, Hatem Hastanesi, Kıratlı Tekstil, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil Belediyesi,  Gaziantep OFFROAD Kulübü (GAZOFF) Başkanı Mustafa Erdoğan tarafından plaketle ödüllendirildi.

GAZİANTEP OFF-ROAD BÜYÜLEDİ…HALİL USTA VE GÖL RESTORANTTA EŞSİZ ZİYAFET

Şehitkamil Belediyesi sponsorluğunda Dülük Baba Mesire alanında yer alan Göl Restoran tarafından Gaziantep dışından gelen OFF-ROAD üyelerine iki gün boyunca kahvaltı ziyafeti verilirken, Halil Usta’nın kamp alanında ki kebap ziyafeti herkesi büyüledi.  Gaziantep OFFROAD Kulübü (GAZOFF) tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Dülük Baba Kamp alanında misafirlere eşsiz bir kebap ziyafeti sunan Halil Usta, Gaziantep’in böyle etkinliklere ihtiyacı olduğunu belirterek, Gaziantep’in tanıtımı için Halil Usta olarak her zaman ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

GAZİANTEP OFF-ROAD BÜYÜLEDİ…

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP OFF-ROAD BÜYÜLEDİ…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin