GAZİANTEP OFF-ROAD HEYECANI BAŞLIYOR!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP OFF-ROAD HEYECANI BAŞLIYOR! Gaziantep OFF-ROAD kulübü tarafından düzenlenen 1. OFF-ROAD oyunları heyecanı 18- 19 Ekim’de başlıyor.

Gaziantep OFF-ROAD Kulüp Başkanı Mustafa Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri OFF-ROAD oyunları tanıtım toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gaziantep’te ilk kez düzenlenecek olan OFF-ROAD oyunlarına çeşitli illerden 40 yarışmacı ve 120 araç katılacak.

Gaziantep OFF-ROAD Kulübü Denetim Kurulu Başkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Nuri Turan, Gaziantep’te ilki düzenlenecek olan OFF-ROAD oyunlarının Gaziantep’in tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirterek kulüp hakkında bilgi verdi. Turan, “Gaziantep OFF-ROAD Kulübü Gaziantep’te OFF-ROAD sporunu tanıtmaya yönelik çalışmalar yapmakta ve OFF-ROAD sporunun bir mücadele sporu olduğunu ve insanların dayanışmalarını arttırdığı bir spor olduğunu herkese göstermek istiyoruz. Düzenleyeceğimiz OFF-ROAD oyunlarına yaklaşık 55 ilden katılım olacak. Amacımız Gaziantep’i tanıtmak ve farkındalık yaratarak Gaziantep’in tanıtımına katkıda bulunmak istiyoruz. Uluslararası ve ulusal boyutta bu oyunlarla Gaziantep’i gündeme getirmek bizim öncelikli amacımız” dedi.

GAZİANTEP OFF-ROAD HEYECANI BAŞLIYOR!OFFROAD GAZİANTEP’TE GELENEKSEL HALE GELECEK

OFF-ROAD Onursal Başkanı Orkun Balat, bu sporu yapmak için tam bilgi ve donanıma sahip olmak gerektiğine vurdu yaparak üye sayılarının 28 olduğunu ve sınırlı tutulduğunu ifade etti. Balat, 18-19 Ekim tarihleri arasında PRİMEMALL AVM arkasında düzenlenecek olan oyunların geleneksel hale getirmesini ve uluslararası boyutta taşınması için bazı çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Uluslararası yarışmalar düzenlemeyi hedeflediklerini söyleyen Balat pist alanının daha profesyonel hale getirileceğini, bu konu hakkında şehrin ileri gelenleri ve yetkililerle istişare ettiklerinin altını çizdi.

OYUNLARA YAKLAŞIK 120 ARAÇ KATILACAK

Balat; “GAZİANTEP OFFROAD Kulübü şehrimize OFFROAD sporunu tanıtmak ve bu alanda şehrimizi temsil etmek için doğasever, çevreci, ekip ruhuna inanan insanlardan oluşmuştur. Bu anlamda yaklaşık bir yıldır hazırlıkları süren GAZİANTEP OFF-ROAD oyunları 18 -19 Ekim’de sporseverlerle buluşacak. Bu konuda geniş kapsamlı organizasyonlar düzenleyerek bu oyunları geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Düzenlediğimiz OFF-ROAD oyunlarına Gaziantepli 13 yarışmacı diğer illerden ise yaklaşık 40 yarışmacının katılmasını bekliyoruz.

GAZİANTEP OFF-ROAD HEYECANI BAŞLIYOR!ÖZEL DONANIMLI ARAÇLAR GÖRSEL ŞÖLEN YAŞATACAK

Oyunlara katılacak olan araçlar sıradan araçlar değildir. Özel donanımlı ve farklı konseptli araçlar aynı zamanda izleyenlere görsel şölen yaşatacak. Oyunlara katılan araçlar oyunlar başlamadan önce Gaziantep sokaklarında tur atacak. 28 üyemiz var. Üye sayımızı sınırlı tutuyoruz. Tam bilgi ve donanıma sahip olmadan kulübe almıyoruz. Şuana kadar çok büyük kazalar olmadı ancak dikkat ve donanım gerektiren bir spor. Biz kulüp olarak aynı zamanda sosyal yardımlaşma kurumlarına tam destek veriyoruz. Kulüp üyesi arkadaşlarımız birçok organizasyonlarda gönüllü olarak yer alıyor. Ben tüm Gaziantepli sporseverleri ve halkımızı oyunlara davet ediyorum” dedi.

OFF-ROAD

Derin su geçişleri çamur ve bataklık, kaya tırmanışları, dik rampa ve inişler gibi normal araçlarla aşılması olanaksız engelleri geçmeye yönelik özel hazırlanmış 4×4 arazi araçlarıyla doğada zor koşullarda yol almayı amaçlayan eğlenceli bir mücadele sporudur. NARKOZ HABER

19 EKİM PAZAR

9.45 Primemall AVM arkası oyun alanına hareket.

10.00 Araçlar alana girecek. ( Yarış servis alanı – Park alanı )

11:00 ilk start

16.00 Ödül töreni.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP OFF-ROAD HEYECANI BAŞLIYOR!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin